Proljeće je idealno doba za predstavljanje novih kampanji a ovih dana to potvrđuje i kuća lukusznog nakita Tiffany & Co. Ono što u novoj kampanji svjetski poznatog brenda pod nazivom "This Is Tiffany" posebno privlači su imena, ambasadori koji predstavljaju kolekcije nakita Tiffany T i Tiffany HardWear. To su Jimin, slavni član slavnog K-pop benda BTS te glumice Zoë Kravitz i Gal Gadot, obje s već ostvarenim suradnjama s ovim brendom.

Suradnja izmeđuTiffanyja i Jimina predstavljena je kao veza sa svijetom glazbe, umjetnosti, kulture i luksuza a suradnji u čast kampanja je snimljena u Južnoj Koreji. Jimin (koji je i ambasador Dior Homme linije, brenda koji je kao i Tiffany&Co u vlasništvu luksuznog konglomerata LVMH) nosi prstenje i narukvice od ružičastog zlata linije nakita Tiffany T i vezano uz suradnju za WWD je izjavio: “Uzbuđen sam što ću se pridružiti obitelji Tiffany & Co. s dvije kultne kolekcije - Hardwear i T koje su vrhunski odraz luksuza.”

U kampanji svoje mjesto imaju i ambasadorice brenda, Kravitz i Gadot, a izvršni potpredsjednik Tiffanyja Alexandre Arnault o samoj je suradnji izjavio: „Naša kampanja 'This Is Tiffany' autentična je počast individualnom stilu. Mi možemo izrađivati nakit, ali ambasadori kuće kao što su Zoë, Jimin i Gal daju značenje kolekcijama i pružaju osobnost našem nakitu.”

Linija nakita Tiffany T (T oznaka je za pojam True, istinu) prvi put je predstavljena 2014. godine, s namjerom stvaranja grafički snažnih i upečatljivo modernih komada nakita koji evociraju bezvremenost i ukus te su već na prvi pogled sinonim za Tiffany & Co. Dizajn linije Tiffany T kao i linije Tiffany HardWear potpisuje Francesca Amfitheatrof, direktorica dizajana ove kuće.

Beyonce Tiffany&Co
Profimedia Beyonce i Tiffany&Co

Linija Tiffany HardWear svoj je debi doživjela 2017. godine i od tada je jedna od istaknutijih, a lice koju je i ovu ali i kolekciju T učinila izuzetno uspješnima je slavna Beyoncé.

Kampanja ne privlači samo ambasadorima koji imaju snažan utjecaj na ciljana tržišta veći dojmom koji već na prvi pogled odiše klasikom i jednostavnošću, komunikacijom koja potvrđuje kako je prikriveni tj. tihi luksuz novi smjer snažno rastućeg tržišta luksuza.