Traperice su, bez sumnje, osnova svake garderobe i siguran komad za kojim uvijek posežemo kada nemamo ideju što obući. One nadilaze godišnja doba, uspješno prelazeći iz sezone u sezonu, naravno, ako odaberete modele čija popularnost ne pada s prolaskom trendova. Zato je uvijek dobro u ormaru imati i klasične komade u koje ćete investirati jednom, a nositi zauvijek.

U nastavku predstavljamo pet modela traperica koje će obilježiti 2023. godinu.

1. 90's traperice ravnih nogavica

Ikonični kroj ravnih nogavica iz 90-ih se vratio u velikom stilu ovog proljeća, potiskujući skinny modele. Nema žene koja ih ne obožava jer izgledaju sjajno sa svim što imate u ormaru, počevši od bijelih majica pa sve do bluza od organze.

2. Crne traperice

ada je u pitanju ovaj model, ponuda možda nije tako široka, ali crne traperice (posebno sa širokim nogavicama) definitivno su jedan od basic komada koje morate imati ove sezone. Fashionistice ih obično nose s upečatljivim gležnjačama ili klasičnim, retro tenisicama, a idealne su za balansiranje semi casual silueta s luksuznim prizvukom.

3. Isprani traper

Godinama se ovakav tip trapera smatrao primjerom lošeg ukusa, međutim, stvari su se promijenile otkako smo ovakve modele viđali na Hailey i Justinu Bieberu i drugim trendseterima. "Blue wash", odnosno "isprani traper" polako ali sigurno stječe titulu klasika, birali cargo modele, traperice širokih nogavica ili skinny traper.

4. Baggy jeans

Jednostavno se ne može pobjeći od činjenice da su modne revije za 2023. "progovorile" i da su široke, baggy traperice ponovo in. Bez obzira nosite li modele s ultra niskim strukom ili klasične široke boyfriend traperice, budite sigurni da će izgledati podjednako efektno, čak i bolje nego izrazito uski modeli.

5. Traperice sa širokim nogavicama

Ako tražite traperice koje dobro idu uz sve trendove, ne tražite dalje od traperica sa širim nogavicama. Za razliku od cropped modela koji dosežu zglob, i s kojima morate voditi računa o  , jedan dobar par traperica sa zvonastim nogavicama fantastično se kombinira uz sve tipove potpetica, ujedno čineći nogu dužom i tanjom.

Izvor: Elle.rs