U svijetu mode nezaobilazna je tema održivost a sve veći broj kupaca okreće se brendovima koji su ideji održivosti predani u svakom segmentu proizvodnje svojih proizvoda. A jedno od imena vrijednih pažnje je brend Reformation koji je 2009. godine pokrenula model Yael Aflalo, brend koji vrlo transparnetno, čak i na Instagram profilu, na kojem imaju preko 1,9 milijuna pratitelja, svoju modu isprepliću pričama o svjesnijoj održivosti.

Reformation ulaže u stvarnu zelenu priču i rade sve kako bi se pri nastajanju njihove mode smanjio otpad, potrošnja voda i energetski otisak, ali i održala transparentna komunikacija s kupcima. 100% ugljično neutralan i s ciljem 85% recikliranog tekstila, ovaj brend ima visoke standarde a cijenom koju kupac plaća za njihove predmete ukazuju da će nositi kvalitetnu odjeću ali i mirnu savjest. Zanimljivo je i njihova komunikacija na društvenim mrežama gdje ističu: "Biti gol je najodrživija opcija broj 1. Mi smo broj 2."

Ovaj kultni LA brend postao je poznat između ostalog i po haljinama s puf rukavima i četvrtastim izrezima, kao i po modelima odjeće koji se rasprodaju toliko brzo da za modele koje nose npr. Kaia Gerber i Adele postoje duge liste čekanja. Neke od #RefBabes još su i Bella Hadid, Taylor Swift, Emily Ratajkowski ali i Meghan Markle.

Camila Morrone kampanja Reformation
Profimedia 

Svojevrsni kult žudnje je stalan i postojan zato je za pozdraviti što se napokon može čuti odgovor na pitanje kada će ovaj brend izaći s linijom torbica. Naime Reformation konačno predstavlja svoju prvu kolekciju kožnih torbi, koje će u prodaji biti dostupne od 24. travnja.

Camila Morrone kampanja Reformation
Profimedia 

Camila Morrone kampanja Reformation
Profimedia 

Lice kampanje Ref Bags je model i glumica Camila Morrone koja je za Reformation odradila kampanju još 2014. i koja na simpatičan način ukazuje na prednosti ovih toliko željenih modela torbica.

Predstavljeni modeli odišu jednostavnošću ali i tihim luksuzom i čini se savršeno prilagodljive svakom stilu, i zasigurno će postati predmetom žudnje brojnih trendseterica kojima je modna održivost jednako važna kao i estetika.