Prošlog mjeseca na pariškoj reviji Louisa Vuittona jedna od gošći u prvom redu bila je Zendaya. I kako se sada može zaključiti nije to bilo klasično celebrity gostovanje već tiha najava važne suradnje jer je Louis Vuitton upravo predstavio Zendayu kao najnoviju ambasadoricu kuće.

CAPUCINES Louis Vuitton Zendaya
Louis Vuitton 

Sa Zendayom u glavnoj ulozi predstavljena je Louis Vuitton kampanja za torbice linije Capucines, inače lansirana još 2013. godine. Linija je dobila ime po ulici Rue Neuve-des-Capucines u kojoj je Louis Vuitton prerezao vrpcu svog prvog prostora 1854. godine, a ove torbice odlikuje što su izrađene od taurillon kože i nude nenametljivu eleganciju i svestranost u stilu nošenja.

CAPUCINES Louis Vuitton Zendaya
Louis Vuitton 

Zendaya se u videu kampanje, snimljene na jugu Francuske a koju potpisuju Mert i Marcus, pojavljuje u prvom planu ispred modernističke vile E-1027 u Roquebrune-Cap-Martinu, kuće koju je dizajnirala modernistička arhitektica i industrijska dizajnerica, slavna Eileen Gray.

CAPUCINES Louis Vuitton Zendaya
Louis Vuitton 

"Određena sanjivim izgledom Azurne obale, Zendaya pozira u idiličnom nizu snažnih, definiranih slika, s nizom Capucines modela, uključujući minijaturni Capucines BB. Od terase do balkona i krova, nagrađivana glumica prožima kampanju i Capucines svježom, ali senzualnom gracioznošću." istaknuto je u priopćenju.

CAPUCINES Louis Vuitton
Louis Vuitton 

CAPUCINES Louis Vuitton
Louis Vuitton 

Torbice Capucines, koje brend opisuje kao onu koja simbolizira suštinu Louisa Vuittona, njegovu potragu za izvrsnošću, kreativnošću i umijećem, dostupne su od 20. travnja.