Švicarski proizvođač satova Longines predstavio je novu kampanju za liniju satova DolceVita u kojoj je zaštitno lice oskarovka Jennifer Lawrence. U video reklami Jennifer Lawrence dijeli razmišljanja o tome što znači elegancija, ističući važnost bezvremenske vrijednosti kako kolekcije tako i brenda koji se često opisuje kao onaj koji pruža dostupni luksuz.

Jennifer Lawrence x Longines DolceVita
Profimedia 


Jennifer Lawrence postala je ambasadorica marke Longines u studenom 2022. godine. “Jennifer ima sposobnost prožeti svaki lik kojeg glumi realnošću i autentičnošću, a izvan ekrana to se pretvara u eleganciju koja je prirodna i srodna,” povodom suradnje izjavio je Matthias Breschan, izvršni direktor od Longinesae.

Longines DolceVita
Longines 

Kolekcija DolceVita oduvijek je bila sinonim za suvremenu eleganciju i sofisticiranost, utjelovljujući Longinesovu ostavštinu preciznosti i inovativnosti, ona koja je kreirana za oba spola a privlači velikom rasponom boja modela.

Jennifer Lawrence x Longines DolceVita
Profimedia 

Longines DolceVita
Longines 

Od svog nastanka 1997. godine, Longines DolceVita je oda talijanskom slatkom životu. Svojim elegantnim pravokutnim oblikom i staklom od safirnog kristala otpornim na ogrebotine, DolceVita je jedan od najprodavanijih Longines proizvoda, omiljen kod žena koje cijene stil i funkcionalnost.