Sa sigurnošću se može reći da svatko ima drugačije mišljenje o tome što odjeću čini "jeftinom" ili "skupom". Ali sigurno je da cijena ne određuje uvijek kako će pojedini modni komad biti doživljen. Lako je upasti u zamku "više je više", pod pretpostavkom da je dodavanje dizajnerskih komada u vaš ormar dovoljna garancija vrhunskog stila.

Ali je podsjetiti kako često najjednostavnije stvari mogu podići doživljaj odabranom outfitu, zato danas govorimo o jednom od najlakših trikova kako u tome i uspjeti. Govorimo o bojama!

Nošenje različitih i neočekivanih boja zajedno može dio je modne jednadžbe. Neke kombinacije koje djeluju kao sigurna kombinacija možda su još bolje u novim možda još ne isprobanim modnim slagalicama. Ne robujte navikama, ne pokušavajte spojiti nespojivo ali okušajte se u nošenju neke od 7 komninacija boja koje u ljetnim mjesecima redovno nose i modne influencerice.

Ali sve ovisi o vama i sve je to dio vašeg putovanja kroz vlastiti stil. No, ono što smo primijetili je da neke boje, kada se nose s odgovarajućim nijansama, čine outfit posebno skupim, zato evo nekoliko ideja:

1. Smeđa + zlatna


Smeđa se godinama smatrala zastarjelom bojom u modnim krugovima, no nakon što se počela pojavljivati ​​u kolekcijama vrhunskih dizajnera, ponovno je uzdignuta i izgleda posebno dotjerano u kombinaciji sa zlatnim detaljima.

2. Plava + žuta

Možda nije kombinacija koja privlači na prvu, ali odabirom dobre palete plavih i žučkastih tonova, rezultat će sigurno biti chic.

3. Pastelno zelena + bež


Kombinacija koja će na prvu osvojiti sve modno osviještene minimaliste jer u trendu je kadulja zelena i krem bež nijanse, kombinacija kao stvorena za ljeto.

4. Crno + bijelo

Od svih kombinacija boja, teško je pronaći vječniju od crno-bijele. Ove sezone modne piste preplavili su monokromatski lookovi, no ovog će ljeta naglasak biti na bijeloj. 

5. Crvena + ružičasta


Iako su crveno-ružičaste kombinacije prije modni znalci izbjegavali, danas se to smatra jednom od najhrabrijih kombinacija boja s kojom ne možete pogriješiti.

6. Narančasta + krem


Ako postoji jedna boja koja je definirala 2022., onda je to zasigurno narančasta. No, čvrsto smo uvjereni da još nije iskoristio svoj puni potencijal, posebice u kombinacijama s krem ​​komadima.

7. Bijelo + zeleno


Ova je kombinacija ona koja osvaja kontrastom te činjenicom da se odlično kombinira uz npr. zlatne modne dodatke te tako dopronosi pročišćenom modnom dojmu koji pruža dojam modnog luksuza.

Izvor: elle.rs