Možda i niste odgledali svaku epizodu kultne serije Seks i grad te nastavke prve sezone nastavka popularne serije pod nazivom And Just Like That, ali jedno je sigurno, zvijezde serije i nakon dva i pol desetljeća osvajaju modnim stilom. I dok iščekujemo novu sezonu serije (na ekrane dolazi 22. lipnja) kako bi se modno inspirirali uživamo u uhvaćenim scenama sa snimanja serijala te prilikama kao što je bila zabava u čast 25. obljetnice originalne serije u New Yorku na kojoj je trio zvijezda serijala - Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte), još jednom pokazao kako se nosi stil i modna osobnost.

And Just Like That modna inspiracija
Profimedia 

Prošetale su svaka u svom outfitu koji mogu poslužiti svima koji su u potrazi za odličnim crno bijelim party izdanjima, u nijansama bijele, crne i sive. Carrie je odabrala haljinu na točkice s romantičnim rukavima i mašnama s potpisom Jenny Packham te dodala savršeno usklađene točkaste sandale. Ne, ove sandale nisu Manolice ali su iz glumičine vlastite linije cipela, SJP Collection. Charlotte je odabrala klasičnu haljinu sa širokim pojasom i klasične salonke dok je Miranda oduševila dvobojnom pletenom haljinom.

And Just Like That modna inspiracija
Profimedia 


Sezonski partyji kao što su vjenčanja, krštenja i rođendani prilike su koje zahtijevaju svečaniju odjeću koja često nije određena dress kodom i ne podrazumijeva raskošnu toaletu. Zato, ako imate dvojbe što odjenuti za te prilike savjet je da odaberete elegantnu kombinaciju koja je stilom i bojama usklađena s vama i vašom modnom osobnošću. Midi i maksi haljine usklađene s cipelama na petu i upečatljivim komadima nakita uvijek su siguran odabir a to potvrđuju modno inspirativne zvijezde serijala Seks i grad.