Ljeto je stvoreno za upečatljive modne komade, outfite u kojima dominiraju boje i/ili print motivi, ali jednako tako ljeto je savršeno za uživanje u odličnom stylingu baziranom na basic komadima, baš kao što je nezaobilazna bijela majica koja izgleda kao potkošulja.

I dok se ovaj trend najavio u kroz ljeto prošle godine ovog ljeta se upisao na must have modnu listu, te ako još niste sigurni kako isfurati bijelu potkošulju – mi znamo, a znamo kojim kombinacijama vam ovaj komad nikako neće dosaditi.

1. Hlače od odijela + nakit

Za minimalistički stil, bijelu majicu bez rukava uskladite s dobro krojenim širokim hlačama (one od omiljenog ljetnog odijela), a cijeli look zaokružite zlatnim ili bisernim nakitom.

2. Košulja + tenisice

Za ležeran ljetni dnevni look nema bolje kombinacije od one koja uključuje omiljene tenisice, basic model hlača, majicu te košulju koja je dobrodošla i u slučaju promjene vremena.

3. Slip suknja + chunky čizme

Volimo kada ljeti vrijeme postane malo hladnije, a omiljene čizme su spremne za modnu šetnju u omiljenom spoja s kratkim hlačicama ili suknjom. Stiliziranje elegantne slip suknje s bijelom potkošuljom u trenu će cijeli look učiniti ležernim, a čizme će taj look zapečatiti.

4. Bermude + raskopčana košulja

Bermude su jedan od omiljenih komada i ove sezone (podsjećamo na ljetna odijela s hlačama kratkih nogavica i sakoa), te ako niste investirajte u vrhunske bermude.
Jer kako pokazuju trendsetericu, ove hlače izgledaju tako chic s bijelom potkošuljom i raskopčanom laganom košuljom u kombinaciji.

5. Lanena košulja + pamučne kratke hlače

Na prvi tren se možda ova kombinacija i ne zvuči obećavajuće ali naša je modna preporuka da ipak provjerite kako se dobro nosi!

Izvor: Elle.rs