All white izdanja uglavnom su rezervirana za tople ljetne dane i noći, kada je koža poprimila sunčane nijanse. Upravo je nedavno druženje slavnih u Hamptonsu povodom američkog Dana nezavisnosti (popularni Četvrti srpnja), u domu sportskog mogula Michaela Rubina, za dress code imalo all white temu. Lista gostiju je bila impresivna, od Jay-Z i Beyonce do Emily Ratajkowski, Toma Bradyja, Jamesa Cordena i Kevina Harta.

Bila je to savršena prilika za inspirirati se kako ovog ljeta isfurati bijelu haljinu a odličan primjer su Jennifer Lopez, Kendall Jenner i Hailey Bieber. Lopez (stigla u društvu supruga Bena Afflecka, njegove kćeri Violet i sestre Leslie) je odabrala bijelu crop top haljinu s vrlo elegantnom plisiranom suknjom A kroja koja je sezala do poda. Izgled je upotpunila kožnom Valentino clutch torbicom sa zlatnim detaljima, zlatnim komadima nakita i zlatnim sandalama.

Jennifer Lopez All white modni trend
Profimedia Jennifer Lopez

Hailey Bieber je privlačila poglede u dugoj pripijenoj bijeloj haljini s trendi halter neckom, čiji dizajn potpisuje kolumbijski brend Maygel Coronel. Za razliku od J.Lo i zlatnih detalja Hailey je odabrala srebrne i dijamantne ogrlice, dijamantne naušnice te je kosu podigla u trendi Pam stil.

Hailey Bieber All white modni trend
Profimedia Hailey Bieber

Kendall Jenner All white modni trend
Profimedia Kendall Jenner


Bijelim kombinacijama privukle su i sestre Kendall Jenner i Kim Kardashian. Kendall je odabrala zavodljivu malu bijelu haljinu, dok je Kim odjenula dvodijelni set koji naglašava obline. I više nego inspirativno za ljetne partyje!