Još početkom proljeća bilo je jasno kako se maksi haljine vraćaju na modnu scenu. No dolaskom ljetnih temperatura jedno je sigurno - maksi haljina je jedan od najtraženijih modnih saveznika ove sezone. Nakon godina vjernosti midi duljinama i povremeni modni izlet u svijet mini haljina, vrijeme je da ukoliko još niste pronađete inspiraciju kako nositi maksi modele haljina u čemu je od velike pomoći Instagram gdje modne influencerice svakodnevno predstavljaju nove stylish modele.

Vizualno impresivne kako dužinom tako i motivima maksi haljine ne traže puno modnih detalja u kombinaciji, a na vama je da odaberete cvjetni ili grafički print, haljine koje privlače modnim minimalizmom i monokromatskim kombinacijama.

Haljina s uzorkom

Duga haljina s diskretnim dekolteom i uzorkmom kao što su točkice, prugice i sitniji motivi naglasit će ženstvenost.

Crna haljina

Maksi crna haljina je odličan odabir za večernje sate ali i za prohladnije ljetne dane. Lepršavili ili pripijeniji model, odluka je na vama.

Pletena haljina

Pletene duge haljine koje koketiraju s transparentnim uzorkom više nisu rezevirane samo za odlazak na plažu.

Haljina na pruge

Tko kaže da su pruge rezervirane samo za Francuskinje? Ljeto je pravo vrijeme za odabir uzorka koji nosi dah mora, sunca i lepršavog stila.

Haljina u zagasitim tonovima

Paleta zagasitih, zemljani tonova posebno je u trendu ove sezone jer se upravo tu paletu često povezuje s tihim luksuzom.

Cvjetna haljina

Bezvremenski komad koji sigurno već posjedujete, najbolje ćete stilizirati uz pletene dodatke poput torbe od rafije i espadrila na vezanje.

Bijela haljina

Savršeni saveznik za tople ljetne dane koji se odlično nosi u gradu baš kao i na odredištima uz more.

Karirana haljina

Za modne entuzijaste, ovo je haljina uz koju ćete biti zapaženi gdje god se pojavili.