Jedno je sigurno, francuski kupaći kostimi nemaju premca. Vjerojatno se možemo složiti koliko je njihova ponuda kupaćih kostima prepoznatljiva, što potvrđuje i popularnost kupaćih kostima francuskih brendova kao što je Eres. Brand proizvodi kupaće kostime već više od 50 godina, s jedinstvenom jednostavnošću i bezvremenošću što potvrđuje i lijepa suradnja Chloé x ERES, a obožava ga i lijepa Sofia Richie. Francuski brendovi kao što su Cezanne i Rouje slijede njihov primjer dodajući odjeću za plažu u svoju ponudu.

Ono što najviše volimo kod kupaćih kostima s francuskim potpisomje to što, iako su osebujni, ostaju klasičan stil koji će se nositi godišnjim dobima, lišeni kroja ili uzorka koji će biti out u budućim ljetnim sezonama. Čini se da je visoki struk i dalje prioritet, kao i četvrtasti izrezi te jednodijelni komadi koji laskaju figuri. Ako ovog ljeta planirate otići na plažu ili samo želite oživjeti svoju kolekciju kupaćih kostima, u nastavku pogledajte 5 chic opcija!

Visoki struk

Za početak odaberitedvodijelni klasik. Model koji je savršena sredina između bikinija iklasičnog kupaćeg kostima, onaj koji nakon sunčanja omogućuje vamda se poigrate modnim komadima bez straha od bijelih linija.


Jednodijelni komadi

Francuskinje su poznate po kupaćim kostimima s četvrtastim izrezom i tankim naramenicama. Svestrani modeli koji se mogu nositi kao bodi, a često su nisko rezani na leđima.


Klasični print

Neki od klasičnih printeva uključuju motiv cvijeća, pruge i gingham, stilove koje ćete nositi uvijek iznova.


Materijali su važni

Fleksibilan, udoban i pomalo izazovan, s doživljajem velveta ili kao od frotira - tip je materijala koji će svakom modelu dati na posebnosti.

Svijetle boje

Što se tiče boja modni savjet je - što hrabrije to bolje. Crvena, paleta bež nijansii plava čest su odabir u kolekciji francuskih ženskih kupaćih kostima.

Izvor: Elle.rs