Brojni su trendovinajavljeni za vruće ljeto 2023. a što se stvarno nosi otkrivaju nam street style ali i beach style kombinacije posebno one koje se mogu vidjeti u popularnim europskim ljetnim odredištima. Za istaknuti je dominacija trendova u stilu 90-ih, print motivi, krupni komadi nakita i prozračne tkanine. Pogledajte fashion primjere europskih Instagram influencerica.

Prozirne haljine

I ovog se ljeta nose lagane prozračne haljine od gaze i lana ali i one izazovnije - prozirne haljine od tankog pletiva, savršen odabir za dnevne skitnjei noćne provode.

Ogrlice s velikim privjescima

Y2K trend koji su vrlorado prisvojili pripadnici Z generacije su ogrlice s velikimprivjescima. Motiv cvijeta, sra ili apstrakcija rado se nose.


Formalno neformalni prsluci

Nosi ih se uz kratke hlače, suknje, u kompletu ili u osobnoj modnoj interpretaciji.


Natikače iz 90-ih

Retro sandale i natikače s remenčića urešenim kristalnim detaljima kao što su srca i cvjetići omiljena su party obuća na top ljetnim destinacijama. Jednako tako se nose i metalik primjerci.

Print uzorak

U trendu su print motivi a zanimljivo je da (opet) dominira leopard print. Za sve one koji ga ne vide u svojoj summer capsule kolekciji predlažemo motiv zebre!


Topovi

Kraći ali i dulji tip trendi topova nosi se i ovog ljeta i savršen je par uz traper suknju, kratke hlače ili tako trendi traperice.


Marame

Nose se u kosi, oko vrata, prebačene preko ručke torbe i cekera. Naglasak je nasvilenkastim primjercima koji se uz malo vještine mogupreoblikovati u trendi top. Tako malen a tako moćan detalj.


Cvjetni detalji

Posvuda su. U kolekcijama luksuznih brendova za ljeto 2023. kao i u ponudi popularnih modnih brendova. Nose se kao detalj privezan oko vrata, oremen, kao broš ili detalj na ogrlici.

Kratke hlače

Kratke hlače ove su sezone neizostavni dio summer capsule kolekcija. Nose se modeli od trapera ali i platneni modeli koji podsjećaju na muške bokserice. Nose se uz košulje i topove, u kombinaciji s tenisicama ali i trendi sandalama i ljetnim čizmama.

Crvena boja

Dok je svijet poddojmom Barbie filma zavolio pink i ružičaste nijanse nije za zanemariti crvenu koja je neizostavni dio TikTok trendova Yacht Girl Summer i Tomato Girl Summer.