U zadnjih nekoliko mjeseci, preciznije od nedavnog vjenčanja održanog na juguFrancuske, Sofia Richie Grainge jedna je od nezaobilaznih celebrity influencerica koja na dnevnoj bazi pokazuje kako nositi tihi luksuz i modne trendove začinjene osobnošću. To je posebno zanimljivo u ljetnim mjesecima jer Sofia inspirira outfitima s raznih svjetskih destinacija. Njezine su objave poput ljetnih razglednice, mini presjek nezaboravnih trenutaka ali i modnih ideja.

Posebnu pažnju privlači objava na kojoj Sofie sjedi na paddle boardu odjevena u tamno plavi bikini na točkice, model Nocturne Lune. Polka dots ili motiv točkica uvijek je rado biran motiv kako na odjeći tako i na kupaćim kostimima jer privlači jednostavnošću i bezvremenskim stilom.

Točkice kupaćeg kostima brenda Eres privlače zeleno bež kombinacijom, a ukoliko ste više orijentirani u Barbie modnom smjeru na stranicama brenda dostupan je i model u pink boji s bijelim točkama, dok za one sklonije jednodjelnim modelima zasigurno će biti neodoljiv halter neck model u bojama koje je odabrala i Sofia Richie čiji plaža outfit nije prošao bez detalja – zlatne ogrlice s privjeskom, krupnih narukvica i sunčanih naočala.

Eres kupaći kostim
Eres