Ako ste i vi u stalnoj potrazi za modnim komadima koji osvajaju jednostavnošću, svevremenskim stilom koji se tako dobro nosi u raznim prigodama, vrijeme je da se zaustavite te ako još niste prigrlite - prsluk.

Ovog ljeta, prsluci, posebno oni od lana koji je iskreni modni prijatelj u ljetnim usijanim danima, neizostavni su bilo da ih nosite u modnim kombinacijama savršenim za odlazak na posao i gradska druženja ili za ljetne modne lookove na nekoj od trendi morskih destinacija.

A kako nositi prsluk ovog ljeta dobro zna slavna Sofia Richie koja je u jednom od divnih outfita u danima oko nedavnog vjenčanja nosila laneni prsluk u kombinaciji s uskom maksi suknjom marke Posse te pokrenula modnu histeriju za ovim komadom.

Modni znalci poručuju kako se investicija u prsluk isplati jer ljetni laneni prsluci su svestrani, nose se uz suknju, traperice ili lanene hlače a jedan su od modnih trendova koji se mogu uvrstiti na listu komada koji opisuju tihi luksuz.

Ovaj dobro skrojeni komad ujedno je savršena ljetna alternativa košuljama i svima omiljenim blejzerima, dovoljno jednostavana a tako efektan. To potvrđuje i odlična je kombinacija spomenutih traperica i lanenog (bijelog a može i plavog) prsluka, look koji ovisno o cipelama koje ćete odabrati odlično izgleda i danju i noću.

Osim uz mini suknje odlično se slaže u kombinaciji s midi i maksi suknjama kao i klasično krojenim hlačama koje doprinose trendi all-white stilu.

I za kraj savjet više, prsluci s naglašenim V izrezom su savršen odabir za senzualnije večernje kombinacije, komad koji krajem ljeta neće završiti u kutiji s ljetnom garderobom već će s ponosom zauzeti važno mjesto i jesenskim modnim lookovima među kojima se posebno veselimo lookovima viđenim na reviji Stelle McCartney za sezonu FW23.