Volite li romantična modna izdanja odjevena u bijelo, volančiće i čipku te doživljaj da odjevena u rukom vezenu haljinu šećete uz polja žita i lavande, spremni ste za uživanje u cottagecore stilu.

Estetika je to koja je zaživjela još 2020. godine kada je i u modnom smislu nostalgija bila i više nego dobrodošao trend. A kako se taj trend nosi tri godine kasnije najbolje zna mnogima omiljena itdjevojka Emily Ratajkowski. Pokazala je to još na nedavnoj reviji Jacquemusa održanoj uz ribnjake Versaillsa ali i objavom na Instagramu gdje odjevena u mini komplet istražuje polja lavande.

EmRata nije jedina koja je zagrizla u ovaj stil - Kylie Jenner također je ubacila cottagecore elemente u svoju ljetnu garderobu te outfit odlično zaokružila tenisicama.

Za razliku od cottagecore estetike iz 2020. ovogodišnja je protkana modnom slobodom ali i osobnošću, tako da osobnu dozu romantike ili senzualnosti možete zaokružiti tenisicama, balerinkama ali i romantičnim Mary Jane sandalama.

Ovi lookovi su najbolja potvrda predviđanja industrije društvenih mreža čije su najave još početkom godine ukazivale kako je #Cottagecore tu da ostane neko vrijeme jer su bijeg od stvarnosti i jednostavnost teme koje su i dalje vrlo poželjne.