Ljetne torbe imajuposebno važnu ulogu u oblikovanju osobnog stila. I dok it djevojke uživaju u svim veličinama pletenih torbi košara (za ponoviti jekako je Loewe košara od rafije najprodavaniji luksuzni predmet uzadnjim mjesecima) svi oni željni malo drugačije estetike u potrazi su za chic alternativom.

Savršeno rješenje su dizajnerske tote torbe, platnena remek djela, od onih s potpisom Dior, Saint Laurent, Chanel i drugih, do brendova koji i bez puno detalja privlače odličnim dizajnom.

Za istaknuti je model Chloé Woody Tote koja privlači retro vibrom ali i samom formom.

Predmet žudnje već sezonama su Diorove platnene torbe s tipičnim uzorkom a jednako poželjna je i Saint Laurentov trendi klasik.

Zanimljivo je kako i na vintage tržištu raste interes za kupnjom modela koji više nisu dostupni u prodaji, a sve zahvaljujući trendi stilovima koji prihvaćaju ležernu a chic estetiku. Za primijetiti je kako se platnene tote torbe odlično uklapaju u outfite koje definiramo kroz pojam tihog luksuza te one romantičnije, prožete cottagecore i boho stilom, te svaku pa i onu najjednostavniju kombinaciju čine modno atraktivnom.