Svaka ljubavna priča je jedinstvena, a takvo bi trebalo biti i vaše vjenčanje. Novootvoreni Grand Hotel Zagreb idealna je destinacija u kojoj ćete ispisati važno poglavlje svoga života. Savršeno vjenčanje san je svih mladenaca, a Grand Hotel Zagreb sa svojom smještajnom i gastronomskom ponudom udovoljit će svim zahtjevima svakog mladog bračnog para.

Za organizaciju vjenčanja iz snova zaduženo je stručno osoblje koje stavlja naglasak na vrhunsku i personaliziranu uslugu. Tako će se stručni tim hotela pobrinuti za sve detalje i omogućiti da vaš W-day bude uspješno organiziran i u kojemu će uživati svi gosti. Bilo da se radi o manjem vjenčanju ili vjenčanju za veći broj uzvanika, zahvaljujući personaliziranom pristupu i stručnom vodstvu osoblja, event management hotela kreirat će idealnu ponudu za mladence.

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 

Uz atraktivan interijer hotela, očekuje vas pravi gastronomski užitak i bogat izbor menija te slastica i torti koji će zadovoljiti najzahtjevnije gurmane. Iskusan tim kuhara osmislio je za vas najrazličitije jelovnike koje možete odabrati ili pak možete, uz konzultacije s chefom kuhinje, kreirati vlastiti jelovnik. Očekuje vas i veliki broj dodatnih usluga poput dekoriranja prostora i stolova, izrada pozivnica i zahvalnica te aranžiranje cvjetnim dekoracijama, a za uzvanike je osiguran smještaj po prigodnim cijenama.

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 


Također, Grand Hotel Zagreb za mladence nudi posebnu pogodnost smještaja u hotelskom apartmanu uz VIP SPA doživljaj u najvećoj wellness i SPA oazi u Zagrebu. Bogat sadržaj poput unutarnjeg grijanog bazena, whirlpoola, 4 vrste sauna, tepidarija, ledene fontane, slane sobe i plutajuće sobe te različite tretmane za njegu lica i tijela, samo je šlag na torti kako biste upotpunili svoje bajkovito vjenčanje u Grand Hotelu Zagreb.

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 

Grand Hotel Zagreb
Grand Hotel Zagreb 

Potraga za idealnom lokacijom za izreći sudbonosno „da“ jednako je zahtjevan zadatak kao i sama organizacija vjenčanja. Stoga, s lakoćom otkrijte vrhunsku uslugu Grand Hotela Zagreb koji će ispuniti sva vaša očekivanja.