Bijela potkošulja već je nekoliko puta ove godine isticana kao must have komad u vašoj garderobi pa ne iznenađuje što je u nedavno objavljenom Lystovom izvješću Loeweova Anagram majica proglašena jednim od najtrendi proizvoda za drugi kvartal 2023. godine.

Kaia Gerber na Pradinoj reviji u viralnoj potkošulji s logotipom
Profimedia Prada

Slobodno se može reći da je bijela majica bez rukava postala statusni simbol a toj slavi znatno je doprinijela i majica s potpisom Prade koja bez obzira na cijenu od 1000 dolara ne prestaje biti viralnom na društvenim mrežama, posebice TikToku. Ta je majica prvi put predstavljena na Pradinoj reviji za jesen/zimu 22 gdje se u trenu pretvorila u modnu senzaciju.

Saint Laurent majica bez rukava
Saint Laurent 

Svoju majicu za trku imaju i brendovi koji su pojam za tihi luksuz kao što su Bottega Veneta te od nedavno i Saint Laurent. I upravo Saint Laurentov model, izrađen od organskog pamuka, posebno oduševljava jer privlači nježnom bež nijansom što majici pruža luksuzniji dojam, a privlači i malim YSL logotipom izvezenim na sredini prsa rebraste površine majice.

Saint Laurent majica bez rukava
Saint Laurent 

Čini se da bijela majica bez rukava više nikada neće biti isključivo sinonim za opuštene muške ljetne outfite, već prije svega primjer kako jedan beskrajno jednostavan modni komad može doživjeti modnu slavu.

Saint Laurentoov model Cassandre majica dostupan je po cijeni od 390 eura.