Celine je nedavno predstavio novu kolekciju za zimu 2023, nazvanu "CELINE at the Wiltern", popraćenu kampanjom u kojoj gje zaštitino lice ambasadorica brenda Kaia Gerber. Kampanju je u Los Angelesu snimio kreativni direktor brenda, Hedi Slimane a atraktivna Kaia Gerber nosi bezvremenske komade iz kolekcije.

A kampanja je upravo dobila i odličan nastavak, ili možda bolje rečeno uvod – vizualni doživljaj zajedničke modne revije muške i ženske linije upriličene u Los Angelesu u prosincu 2022., u instituciju The Wiltern, slavnom domu glazbenih izvođača kao što su James Brown, Prince, Amy Winehouse, Lou Reed, B.B. King, Blur, Rolling Stones i brojnih drugih. Ova je institucija prvotno dizajnirana kao mjesto za izvođenje vodvilja ali je rad započela kao Warner Brothers kazalište. I dan danas oduševljava art deco estetikom te je do danas doživjela nekoliko transformacija.

Celine FW23 revija Los Angeles, The Wiltern
Celine 

Celine FW23 revija Los Angeles, The Wiltern
Celine 

Celine FW23 revija Los Angeles
Celine 

Celine FW23 revija Los Angeles
Celine 

Pod nazivom “CELINE 17 - AGE OF INDIENESS” Hedi Slimane ovom je revijom rock estetiku nadogradio u indee stilu iz 90-ih i ranih 2000-ih, a doživljaj je bio jedinstven zahvaljujući i nastupima Iggyja Popa, The Stroke, Interpola i The Killsa.

Doživljaj revije za sada je dostupan (samo) kroz odličan video uradak kroz koji je vidljivo da će Celine potpis modne jeseni i zime pred nama biti protkan uskim kožnim hlačama, blejzerima, kaputima, šljokicama, atraktivnim čizmama, torbama te odličnim spojem luksuza i rocka.

Zaustvite se na trenutak i uronite u Celine svijet: