Stil koji se krije iza kratice LBD jedan je od onih čije bi elemente svaka žena trebala imati u svom ormaru. Radi se o Little Black Dress stilu u kojem je zvijezda upravo mala crna haljina.

I dok smo nedavno svjedočili čarobnim interpretacijama ovog stila na čarobnoj reviji Dolce & Gabbana Alta Moda za primjetiti je kako su brojne celebrity modne influencerice ovog ljeta u svoje outfite uvrstile upravo malu crnu haljinicu.

Gigi Hadidi Miu Miu mala crna haljina
Profimedia 

Gigi Hadidi Miu Miu mala crna haljina
Profimedia 

A pogled vrijedan pažnje je i onaj na Gigi Hadid koja je za event tjedna u Malibuu, Miu Miu Summer Club Beach Party, koji je okupio brojne celebrity zvijezde, a održaa se na atraktivnom Malibu Pieru, privukla pozornost zahvaljujući modnoj kombinaciju s naglaskom na samo jedan brend. Njezin je izbor naravno pao na Miu Miu što i ne čudi ukoliko se prisjetite da je upravo Gigi zaštitno lice odlične Miu Miu kampanje za nove modele torbica Wander i Arcadie. 

Gigi Hadidi Miu Miu mala crna haljina
Profimedia 

Gigi je crnu slip haljinu midi dužine zaokružila neodoljivim trendom ove sezone - crnim mokasinama u kombinaciji s bijelim čarapama te naravno torbicom Arcadie, ovaj put u bijeloj boji.