Slavne fashionistice i ovog su ljeta svakodnevno privlačile pažnju svojim outfitima, bez obzira jesu li uhvaćene u šetnji gradom ili na odmoru uz obalu mora. Osim što nose neke od najpoželjnijih komada iz kolekcija slavnih modnih brendova, one svojim stylingom pružaju inspiraciju, malu školu mode, pokazuju kako uskladiti trend i klasiku.

A posebnu pažnju u njihovim modnim trenucima privlače torbe koje nose te je zanimljivo prisjetiti se koji su to modeli luksuznih torbica i torbi kojima su omiljene fashionistice obilježile ljeto za nama. Od primjeraka tihog luksuza i klasike do šarenih ljetnih luksuznih komada, zanimljivo je kako su slavne dame svoje it torbe odlično kombinirale u vrlo opuštenim urbanim lookovima kao i u posebnim prilikama te tako potvrdile nepisano pravilo kako je dovoljna jedna ali savršena torba koja će zabljesnuti u svakoj modnoj prilici.


Angeline Jolie i Celine Cabas

U svega nekoliko dana slavna Angelina je prošetala nekoliko različitih outfita ali svaki u kombinaciji s istom torbom. Radi se o Celine Cabas torbi u verziji s istaknutim Triomphe print motivom kuće. 

Angelina Jolie
Profimedia 

Angelina Jolie
Profimedia 

Angelina Jolie
Profimedia 


Hailey Bieber i Bottega Veneta

Lijepa Hailey obožava nositi slavni model slavne modne kuće. Radi se o modelu Jodie torbe za na rame izrađene u tako poznatom stilu luksuzne kuće Bottega Veneta. Torba je dostupna po cijeni od 4000 eura, a Hailey oduševljava lakoćom kombiniranja brojnih outfita i ovog modela torbe.

Zanimljiva je i priča vezana uz ovu torbu koja je dio resort kolekcije za 2020. godinu - naime, torba u trenutku predstavljanja kolekcije nije imala ime već ga je dobila nakon što su viđene fotografije na kojima se slavna Jodie Foster velikom crnom Bottega torbom štiti od fotografa. I tako je nastalo ime za još jednu slavnu Bottega torbu.

Hailey Bieber
Profimedia 

Hailey Bieber
Profimedia 

Katie Holmes i A.P.C.

Ovaj pariški brend omiljen je među brojnim celebrityjima jer je jedan od prvih brendova koji je premostio razliku između street style i visoke mode a cijenjen je i zbog brojnih umjetničkih suradnji s različitim umjetnicima. Katie Holmes svoju A.P.C. Poppy shopper torbu često nosi u neformalnim trenucima.

Katie Holmes
Profimedia 

Katie Holmes
Profimedia 


Jennifer Lopez i Hermès Birkin

J.Lo posjeduje popriličan broj komada ovog modela nad modelima luksuznih torbi i čini se da je jedna od naj vjernijih celebrity osoba upravo ovom modelu koji je ujedno je jedna od najekskluzivnijih i najskupljih torbi na svijetu.

Jennifer Lopez
Profimedia 

Jennifer Lopez
Profimedia 


Jennifer Lawrence i The Row

Priča o tihom luksuzu i brendu The Row je startna točka ukoliko želite usvojiti više ideja kako nositi tihi luksuz. A Jennifer Lawrence jedno je od imena koja se vežu upravo uz ovaj stil luksuza. Zato je za primjetiti kako je ovo ljeto u njezinim modnim kombinacijama često bila nošen model torbe The Row Slouchy Banana (ali tu je i Loewe u maslinasto zelenoj boji).

Jennifer Lawrence
Profimedia 

Jennifer Lawrence
Profimedia 


Selena Gomez i Fendi

Fendi Baguette model torbe živi stalnu slavu prije svega zahvaljujući Sarah Jessici Parker koja je glumila Carrie Bradshaw u filmu (seriji) Sex & The City. Možda se sjećate Carriene poznate rečenice “It's not a bag, it's a Baguette”? Nova era slavnog modela dolazi u sjajnim i šarenim varijantama od kojih jednu nosi slavna Selena (ali i Carrie u nastavcima serijala And Just Like That).

Selena Gomez
Profimedia 

Selena Gomez
Profimedia