Kako sa stilom zakoračiti u novu modnu sezonu? Luksuzni brend Bottega Veneta poručuje – novim modelom torbe, predstavljajući novi Hop Bag, jedan u nizu modela koji su primjer bezvremenskog pristupa dizajnu i izradi.

Bottega Veneta torba Hop
Bottega Veneta 

Poželjna silueta crpi inspiraciju iz oblika torbe Hobo koju je kuća kreirala 2002. godine, primjer je kako se tradicionalne tehnike, vrhunska koža i napredne inovacije spajaju u odličan proizvod, model torbe koji se pridružuje poznatim stilovima kao što su Andiamo, Jodie, Sardine, Kalimero Bucket, Cabat i naravno, kultni Cassette koji je predstavio bivši kreativni direktor kuće, Daniel Lee.

Bottega Veneta torba Hop
Bottega Veneta 

Brend je ovaj model opisao kao posvetu "osobitoj povijesti i vječnoj predanosti spoju izvanrednog umijeća i bezvremenskog dizajna". Posebnost ovog modela je bešavni piramidalni oblik izrađen intrecciato tehnikom i teleća koža, a dolazi u dvije veličine, maloj i velikoj, te u crnoj, oyster, fondant, camomile, nježno plavo zelenoj i bijeloj boji. Model se zatvara uz pomoć dvaju magnetskih sfernih detalja.

Bottega Veneta torba Hop
Bottega Veneta 

Hop je svestran dodatak koji se bez problema može nositi u ruci, na ruci ili prebaciti preko ramena. Dio modnog potpisa je i činjenica da se Bottega Veneta modni predmeti nikada neće okititi vidljivim logotipom već samo autentičnim stilom što ovaj model torbe i potvrđuje.