LANVIN ODUŠEVIO POVRATKOM OMILJENOG MODELA BALERINKI: Modna scena omiljenog komada obuće bogatija za kultni model

Obožavane još u 2000-im, na tržište se vraćaju s dotjeranim dizajnom i cool kampanjom

Lanvin

Sezona balerinki, mnogima omiljenog modela ravnih cipela, nije ograničena godišnjim dobima i modnim trendovima, jer balerinke su vječne. To potvrđuju brojne modno osviještene djevojke diljem svijeta ali i luksuzni brendovi koji velikom ponudom privlače globalnu pažnju.

Lanvin 

Uz brojne nove modele pažnju uvijek privlače klasični modeli (poput onih modne kuće Chanel), a potvrda koliko su balerinke in je i vijest koja dolazi iz francuske modne kuće Lanvin – koja se vraća kultnom klasiku, modelu balerinki Lanvin Ballerina. Nova linija Ballerina cipelica spoj je stila i funkcionalnosti, udobnosti i umijeća izrade, visoke francuske kulture i svakodnevnog pariškog šika.

Lanvin 

Lanvin 

Ženstven i super nosiv model prvi put je predstavljen u 2000-im, u eri Y2K, a dizjan potpisuje pokojni Alber Elbaz, kreativni direktor Lanvina u Parizu od 2001. do 2015. godine. Ove su balerinke odmah stekle status kultnih cipelica između ostalog zahvaljujući i činjenici da su ih nosile slavne osobe poput Kate Moss i Angeline Jolie.

Bezvremenske balerinke savršeno utjelovljuju poželjnu dozu eleganciju i može se pohvaliti elegantnim i jednostavnim aerodinamičnim oblikom, s elastičnim rubom, te estetske detalje koje ovaj model čini prepoznatljivim.

Lanvin 

Lanvin 

Lanvin 

Lanvin 


Ballerina model dolazi u zanimljivoj paleti boja, od crne, sequoia, tangerine do tamno bež, ali i s odličnim izborom modela lakirane i metalik završne obrade, koje dolaze u ružičastoj, flame i tamnoplavoj boji, te sjajnoj zlatnoj i srebrnoj. Balerinke su dostupne po cijeni od 590 eura.