7 NAČINA UZ KOJA ĆETE UVIJEK IZGLEDATI SKUPO: Tajna je u ovim jednostavim komadima koji nemaju rok trajanja

Za vječnu eleganciju, jednostavnost i luksuzan izgled potrebno vam je nekoliko modnih komada i pravila koja morate slijediti.

/ Shutterstock Editorial / Profimedia

Kažu da se dobar stil ne kupuje novcem i da nije potreban ormar prepun odjeće da biste uvijek izgledali savršeno sređeno. Većinom je tajna u posjedovanju nekoliko klasičnih modnih komada koji će se uvijek slagati s ostatkom kombinacije.

S odjećom koja će na vama izgledati skupo, automatski u paketu dolazi i jednostavniji izgled, a s time što je jednostavnije, to je i bolje. Uz manje truda nego inače, vaš outfit može izgledati puno elegantnije i luksuznije, a evo nekoliko savjeta kako da to postignete. 

Camel boje

Vječna klasika, boja koja ne stari i nikada ne izlazi iz trenda. Od nijanse biskvita do onih pjeskovitih, upravo pametno slojevito slaganje camel nijansi odlična je baza elegantnih outfita. Dodajte uz to još nekakav burgundy nakit - riješili ste kombinaciju.

Instagram (@cocobeautea) 

Torba većih dimenzija

Ekstra velika torbe počele su se ponovno vraćati u modu negdje u kolekcijama za jesen/zimu 2022., a iako većina i dalje preferira manje torbe jer daju više dizajnerski vibe i slađe su za kombiniranje, veće torbe imaju poseban štih. Ono što je bitno je da su što jednostavnijeg dizajna pa birali vi one od brušene kože ili lakiranih izgleda. 

Instagram (@anoukyve) 

Koža je 'novac'

Kopije kožnih materijala danas su došle na zavidnu razinu te savršeno odrađuju posao prave kože. Dobro uklopljeni u cjelokupni outfit, kožni komadi dodaju poseban kontrast materijala, a upravo su prijelazna razdoblja najbolja za eksperimentiranje s takvim izgledima.

Instagram (@jhulyanaferreira) 

Neka silueta bude opuštena

Iako možda zvuči kontraproduktivno jer oštri krojevi se obično povezuju s luksuznijim izgledom, dobro kombinirana opuštena silueta može djelovati na jednaki način. The Row XXL košulje, Bottega Veneta nimalo uske traperice, Jil Sander fluidne haljine... Ne mora sve biti pripijeno i oštro za efekt koji želite postići. Igrajte se krojevima.

Instagram (@smythsisters) 

Lan odrađuje posao

Nikada nam neće biti dosta lana, a iako ga svi povezuju s ljetnim mjesecima i visokim temperaturama, nemojte ga zanemariti i kada malo zahladi. Neutralni tonovi, udobnost na koži, savršeno kombiniranje... Pa kako ga ne voljeti?

Instagram (@tylynnnguyen) 

Monokromatska izdanja

Ovo je možda najjednostavniji i najbrži način da postignete učinak vječne elegancije i luksuza. Iako se nijanse često ne slažu, ni ne moraju se savršeno slagati, pogotovo kada je riječ o neutralnim izdanjima gdje slažete nijanse bijelih, crnih, sivih i bež komada.

Instagram (@sasha.mei) 

Pletiva

Bilo da je riječ o finim ili grubljim modelima pletiva, ona zaista podižu kombinaciju (iako na prvu sve asociraju na udobnost i cozy moment). U kombinaciji s finim hlačama na crtu ili kožnim kratkim hlačicama i visokim kožnim čizmama, ne možete pogriješiti. 

Instagram (@hannahlewisstylist)