MIU MIU POTVRDIO, PRETRPANE TORBE SU IN: Bez obzira koji model vas privlači sigurno je da u svaki stane sve što poželite

Uz već omiljene Miu Miu modele torbi kao što su Top-handle, Matelassé tote, Hobo, Arcadie, pažnju su privukli i novi modeli ali i sadržaj koji je provirivao iz istih.

miu miu

Zasigurno se niste jednom suočili s pitanjem što sve sadrži prosječna ženska torba. Isto pitanje nametnulo se svima koji su popratili nedavno održanu Miu Miu reviju u sklopu Tjedna mode u Parizu.

Reviju su nosila imena kao što su Eddy Aldridge, May Andersen, Mame Bineta Sane, Petra Collins, Rosemary Ferguson, Amelia Gray Hamlin, Gigi Hadid, Troye Sivan, Liu Wen, Karolin Wolter i Cailee Spaeny, a viđena moda je odisala vintage privlačnošću, elemntima devedesetih, kombinacijom već viđenog i jako uspješnog Miu Miu smjera, te spoja naizgled nespojivog – širokog remenja koje se nosi uz suknje niskog struka, polo majica, prugastih košulja, mini suknjica nalik onim teniskim, kratkih hlača...

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 

miu miu 


U priči o ovom brendu neizostavno je osvrnuti se na torbe, jer Miu Miu torbe spajaju suvremene, trendi i eklektične detalje s luksuznim materijalima i visokom kvalitetom, a taj miks ih pretvara u neke od najpoželjnijih modela it djevojaka. 

Na reviji za proljeće/ljeto 2024. modeli su pistom prošetali s torbama u rukama, a ne onako kako bi očekivali, jer torbe su uglavnom bile rastvorene i nonšalantno napunjene hrpom Miu Miu detalja - čarapama, presavijenim trapericama, metalik štiklama i neonskim trakama.

miu miu 

miu miu 

miu miu 

Povodom revije Miuccia Prada je istaknula: "U svijetu koji se neprestano mijenja, ljepota mora odražavati složenost našeg doba: ova kolekcija je potraga za refleksivnom definicijom, reaktivna adresa ljepote za moderna vremena." 

Prepune torbe možda su i više nego dobra paralela stila kojim živimo, onog u kojem na prvi pogled neuredna torba nije predmet kritike, već prostor u koji pospremamo nama važno, više ili manje potrebno, ali predmete koji su dio definicije nas samih i našeg stila.

miu miu 

miu miu 


Sigurno je da se većina ne bi odrekla Miu Miu torbe, bez obzira govorimo li o Top-handle, Matelassé tote, Hobo, Arcadie ili nekim budućim modelima, napunjene uvijek privlačnom Miu Miu modom.