LOUIS VUITTON JE SPREMAN ZA SKIJAŠKU SEZONU: Zavirite u zimsku kolekciju spremnu za bijele staze i odmor u planinama

Spajajući elemente sportske odjeće i najbolje od izrade, Louis Vuitton donosi trendi reinterpretaciju skijaške mode

Louis Vuitton

Volite li snježne radosti ali i luksuzna snježna modna izdanja, zaustavite se na novoj Louis Vuitton Ski kolekciji.
Kolekcija uključuje zanimljive komade kako za samo skijalište, izrađene od inovativnih materijala, te odlične dodatke, za muškarce i za žene.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Dominiraju dojmljive skijaške jakne, hlače od teleće kože, flis jakne, pamučni puloveri, veste i tajice kao stvorene za vrijeme na planinskim vrhuncima. Tu su i prepoznatljive rukavice, šeširi i kape klasičnih LV formi, dok torbe nadopunjuju zimske ski lookove, baš kao i ponuda cipela stvorenih za opušteno uživanje na ski terenima.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Za zimski provod sa stilom u ponudi je i aprés ski dio kolekcije, a za apsolutnu modnu dominaciju na padinama, Louis Vuitton je proizveo snowboard kao i Monogram modele skija, kaciga, skijaških naočala...

Louis Vuitton 


Privlače i boje kolekcije: intenzivna crvena, tamno plava, ledeno plava te bijela i crna, paleta je koja je istovremeno i klasična i suvremena. Motiv LV Flocon prisutan je u cijeloj kolekciji, a njegov izvorni dizajn dočarava i snježnu pahuljicu i monogramski cvijet. Ovo je treća LV ski kolekcija kojom se nastavljaju pomicati granice LV brenda.