NOVA SKIMS KAMPANJA SA SPORTSKIM IKONAMA DANAŠNJICE: Kim Kardashian predstavila kolekciju donjeg rublja za muškarce

Brend odjeće i donjeg rublja Skims sada je u ponudu uvrstio i proizvode za muškarce.

Donna Trope

Kim Kardashian s godinama je uspješno svoj status reality zvijezde transformirala u onaj poslovne žene. To pokazuju njezine uspješnice u modnom i beauty svijetu, posebno njezino carstvo Skims - linija ženske odjeće i donjeg rublja.

Nakon što ga je osnovala 2019. godine, naglasak je bio na odjeći za oblikovanje tijela (steznicima, bodijima), ali s vremenom je ponuda postala sve veća.

Instagram (@skims) 

Instagram (@skims) 

Globalni je hype doživjela pripijena haljina do poda 'Soft Lounge Long Slip Dress', a ubrzo je postala viralna na društvenim mrežama zbog čega su svoje verzije napravili brojni high street brendovi.

Uz viralne modne komade, Kim je u svoje kampanje uključila i poznate osobe pa je tako u posljednjoj kampanji bila Cardi B.

A kako Kim zna da bez noviteta 'nema ničega', odlučila je svoju ponudu proširiti i na muškarce. Lansirala je Skims Mens kolekciju donjeg rublja, čarapa, potkošulja i majica na kratke rukave, a zaštitna su lica uspješni sportaši - nogometaš Neymar Jr, obrambeni igrač NFL-a Nick Bosa i NBA zvijezda Shai Gilgeous-Alexander. Fotografirala ih je Donna Trope, dugogodišnja suradnica Skimsa.

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Za početak će kolekcija sadržavati tri linije - 'Skims Cotton' (klasični komadi od pamuka za svakodnevno nošenje), 'Skims Stretch' (posebno rastezljivi komadi)  i 'Skims Sport' (komadi prilagođeni sportskim aktivnostima). 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope 

Donna Trope