SLAVNA MAGGIE SMITH JE LOEWE DJEVOJKA: Svijet je s razlogom oduševljen kampanjom za proljeće 2024. godine, budite i vi

Zahvaljujući kreativi kretaivnog direktora Jonathan Anderson, te fotografijama Juergena Tellera, imena kao što su Maggie Smith, Dakota Fanning, Greta Lee i Mike Faist zasjala su u odličnoj kampanji

Loewe

U modnim zbivanjima ovaj dio godine poznat je kao period u kojem se otkrivaju nove kampanje, zanimljive suradnje i vizualna rješenja za buduće sezonske lookbookve koji čekaju savršeni trenutak za predstavljanje. Ono što iz sezone u sezonu posebno veseli jesu suradnje modnih (luksuznih) brendova i pojedinaca iz svijeta filma, glume i zabave, a kako se te suradnje mogu prikazati na zabavan način pokazala je modna kuća Loewe.

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Kreativni direktor brenda Jonathan Anderson, poslužio nam je apsolutno modno zadovoljstvo predstavivši Loewe kampanju predkolekcije za proljeće/ljeto 2024., u kojoj su svoje mjesto dobili Maggie Smith, Dakota Fanning, Greta Lee i Mike Faist.

Fotografije koje je snimio Juergen Teller brzo nakon objavljivanja su postale viralne – a tome je značajno doprinijelo pojavljivanje 88-godišnje Dame Maggie Smith, kultne engleske glumice, poznate pobrojnim ulogama, između ostalog i ulozi Violet Crawley u seriji 'Downton Abbey' te profesorice McGonagall iz filmova o Harryju Potteru!

Noseći ombre smeđi kaput i odgovarajuću Puzzle torbu na jednoj te Paseo torbu na drugoj fotografiji, Maggi Smith potvrđuje koliko je dobro maknuti se od već viđenog i modno propagandnih klišeja. "Kampanja je daljnji dio dijaloga koji je u tijeku između kreativnog direktora Jonathana Andersona i fotografa Juergena Tellera", ističe brend u priopćenju za javnost, a to znači samo jedno - ovo je tek mali dio onogo što od Loewe možemo očekivati u narednim mjesecima.

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Spoj imena, slave i značenja 88-godišnje glumice sa slavom i značenjem modnog brenda Loewe urodili su globalnim plodom te potvrdili brend kao i kreativnog direktora kao najuspješnije u modnom univerzumu. Uz klasike ovog brenda oduševljava igra fotografa koja spaja kontrast između vrhunske elegancije Loewea i realističnog urbanog okruženja, kroz odličnu igru prostora, tekstura, boja i atmosfere, te modela i najpopularnijih modela torbica brenda, poput Squeeze baga, Puzzle, Puzzle Fold Tote, The Pebble Bucket, Paseo i Fold Shopper torbe. Svijet je s razlogom oduševljen.