TRENDI MODELI ČIZAMA U KOJE VRIJEDI INVESTIRATI: 5 modela omiljene jesenske obuće koje obožavaju i slavne djevojke

Ove sezone čizme su nezaobilazni modni komad vrijedan investicije, zato nije na odmet otkriti koje su modele u svoje outfite uvrstile i slave fashionistice

Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jesen je u punom zamahu a modna pažnja je usmjerena i prema trendi modelima čizama. Još davno smo usvojili činjenicu kako čizma glavu čuva ali ove sezone čizma je neizostavni dio modnih slagalica, komad obuće koji je odraz stila i modne upućenosti. Stoga, ako ste u potrazi za novim parom, potragu olakšavamo inspiracijom koje su modele čizama ove jeseni odabrale it djevojke. Radi se o raznolikim modelima koji se odlično slažu u raznolike lookove ali ističu i modnu osobnost.

Par čizama koji neće proći neprimjećen onaj je na tragu modela koji nosi Kendall Jenner, Bottega Veneta Canalazzo čizmama preko koljena. Šareni dizajn čizama primjer je kako i zanimljiv par čizama može podići i najklasičnije modne izdanje. Riječ je o Bottega Veneta novom Canalazzo modelu do iznad koljena na žuto-plave prugice koji trenutno vrijedi 7500 eura. Čizme su dostupne u nekoliko varijanti. Kendallin model iznad koljena prodaje se i u burgundy, jarko crvenoj i bijeloj boji (s cijenama od 7200 ili 7500 eura).

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ukoliko volite toplu obuću zasigurno su u vašem fokusu Ugg čizme. Klasičan dizajn, trendi latte smeđa nijansa, model s nešto pojačanim potplatom je odabir it djevojaka poput Cardi B, Lily-Rose Depp i Emily Ratajkowski.

LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Upravo je Emily Ratajkowski, koja obožava nositi čizme u svako godišnje doba, pokazala kako se nose stiletto čizme koje svakoj kombinaciji dodaju dašak glamura. Ovaj Loewe model je idealan za promjenu odjevne kombinacije iz ležernog dnevnog izgleda u onaj za večernji izlazak.

Ignat / INSTAR Images / Profimedia 

Visoko na listi želja su i Tabi čizme koje su na tragu uspjeha koje su doživjeli i drugi Maison Margiela Tabi modeli cipela, prisjetimo se samo nedavne priče vezane uz model Tabi Mary Jane. Ovaj model čizama ukazuje na modnu upućenost ali i spremnost da upravo čizmamam začinite modni odabir, baš kao što to radi Irina Shayk.

Good Man / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Boho čizme od brušene kože su modni klasik a kako ih nositi u prohladnim ali suhim jesenskim danima pokazala Sarah Jessica Parker. Model koji ove jeseni ne skida su čizme njezinog vlastitog brenda SJP by Sarah Jessica Parker.

Jose Perez / INSTAR Images / Profimedia 

Erste Diners