PHOEBE PHILO SE VRATILA NA MODNU SCENU: Dugoočekivana kolekcija velikim dijelom se rasprodala u nekoliko sati

Neki od komada su rasporodani u prvih 15 minuta, a stranica je svako toliko bila nedostupna zbog ogromne potražnje kupaca diljem svijeta, a zanimljivo je što je zaštitno lice kampanje Daria Werbowy

Phoebe Philo

Phoebe Philo napokon se vratila na modnu scenu. Nakon šest godina izbivanja s iste, nakon što je napustila Celine, kraj listopada 2023. je obilježio modni debi njezinog istoimenog modnog brenda (čiji je rad podržan manjinskim ulaganjem LVMHa).

Kolekcija A1 je predstavljena online u 3 sata poslijepodne po londonskom vremenu, te je ponudila 116 modnih komada, od kaputa i jakni, hlača, odijela, suknji do cipela, sunčanih naočala i nakita, po cijenama od 450 eura za prsten do 13.000 eura za teddy kaput. Svaki komad nosi odlike modnog stila Phoebe Philo - pametni krojevi, luksuzna pletiva, elegantne teksture, odmjereni oversized komadi. Kolekcija se opisuje kao svevremenska, a zaštitno lice kampanje je Daria Werbowy!

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 


Ovo je korak koji se očekivao duže vrijeme, jer prva najava o lansiranju bila je još u 2021. godini. Nagađanjima (usprkos svim izazovima) je došao kraj kada je u srpnju ove godine phoebephilo.com otvoren za predregistraciju te je napokon došao i dan koji je vojska obožavatelja jedva dočekala, te koja je Phoebe Philo pružila najbolju moguću dobrodošlicu.

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 

Naime, u svega nekoliko sati od lansiranja, veliki dio kolekcije je rasprodan. Čini se da se najbrže rasprodala, u svega 15 minuta, „mum“ ogrlica, a za istaknuti je kako je mama dizajnerice Celia Philo, trgovkinja umjetninama i grafička dizajnerica koja stoji iza izgleda covera albuma Davida Bowiea, „Aladdin Sane“.

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 

Phoebe Philo 


Proizvod koji jednako tako brzo nestao iz ponude su "peak" sunčane naočale u crnoj boji te "bombe" model u smeđoj boji, potom traperice, hlače, loaferice, a neki od najskupljih komada su ostali dostupni u limitiranim veličinama. U manje od 24 sata od lansiranja kolekcije pod nazivom A1, je rasprodano 67 artikala, web stranica je nekoliko puta bila nedostupna od pritiska kupaca, što je i više nego moćna potvrda koliko je Phoebe Philo dobrodošla na modno tržište.

Za istaknuti je kako Phoebe Philo i u ovom modnom povratku ne odustaje od vlastitih uvjeta modnog poslovanja: bez revija, bez oglašavanja, samo jako dobra mode.