MAX MARA TEDDY KAPUT OBILJEŽAVA 10 GODINA POSTOJANJA I SLAVE: Savršena kombinaciji glamura i nosivosti osvaja i dalje

Tajna uspjeha kultnog kaputa je njegov jedinstveni oblik te vrhunska tkanina od koje se izrađuje

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ako bi morali istaknuti samo jednu stvar vezanu uz brend Max Mara, bez dvojbe to bi bilo umijeće izrade izuzetnih kaputa. Od tkanina do vječnih krojeva, kaputi ovog brenda pojam su za talijansku eleganciju, komadi u koje se investira s razlogom.

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jedan se kaput posebno ističe, model koji ne samo da uvijek nanovo osvaja pažnju na modnim pistama već i u street style modi.
Radi se o Teddy Bear kaputu, modelu koji obilježava 10 godina postojanja. Kako bi bi obilježili veliki rođendan, Max Mara je predstavila kampanju s Mariacarlom Boscono, koju je snimio Tyler Mitchell. Riječima "Bila sam, jesam, bit ću" ukazuje se na važnost i postojano obožavanje ovog komada odjeće, kaputa koji je osvojio srca mnogih žena i vinuo se u kategoriju must-have komada.

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Tajna uspjeha kultnog kaputa je njegov jedinstveni oblik te vrhunska tkanina od koje se izrađuje. Savršena mješavina iznimno mekane vune i vlakana alpake ili deve na svilenoj podlozi, zaslužna je za efekt koji kaput ima - ravnotežu između glamura i udobnosti, što potvrđuju i street style fotografije s ulica Pariza.

Za istaknuti je kako brend ovaj važan rođendan obilježava i kroz niz aktivnosti objedinjenih pod nazivom Teddy Fluffy Residence, u gradovima diljem svijeta, gdje će se ovaj modni komad dodatno na zanimljiv način približiti brojnim obožavateljima.

A za sve ljubiteljice ne samo ovog kaputa več i modnih detalja inspiriranih Teddy izgedom, Max Mara ima odličnu ponudu predmeta kao što su papučice, rukavice, kapa, rukavica te mekanih torbica, sve u nekoliko atraktivnih boja.

Cijena kaputa kreće se od 2250 eura do 7450 eura, a dostupan je i u dječjim veličinama.