LOUIS VUITTON PODSJEĆA NA LIJEPU STRANU ZIME: Zavirite u novu kampanju luksuznih putnih torbi i pokušajte im odoljeti

Zaštitno lice kampanje je slavna manekenka Fei Fei Sun koja spaja luksuzni minimalizam i ideju putovanja na uvijek nove još neistražene destinacije

Louis Vuitton

Svjetski putnici i ljubitelji luksuznog brenda Louis Vuitton dobro znaju što se krije iza pojma Horizons Never End. Odlične kampanje koje slave ideju putovanja sa stilom, projekti iza kojih stoje i istaknuta imena današnjice, iz sezone u sezonu se nadograđuju, a nova kampanja ističe viziju putovanja kroz francuske Alpe, u jedinstveni Chamonix.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Lice kampanje je slavni model Fei Fei Sun, koja na fotografijama, koje potpisuje Glen Luchford, ukazuje na samo na vrhunske putne torbe već i na viziju luksuza na snijegu. U zimskoj odjeći, zaogrnuta u elegantnu pufer jaknu, elegantne snježne hlače i čvrste čizme, ona je dio scenografije koja bez puno riječi spaja modu i putovanja.

Louis Vuitton 

Louis Vuitton 

Styling potpisuje Emmanuelle Alt a modni minimalizam zaodjenut u crvenu, krem i crnu boju primjer je privlačne elegancije u savršenom kontrastu s planinskim vrhuncima horizontom koji za zaštitno lice nosi značenje novih početaka. A sve u pratnji jedinstvene Horizon kolekcije kovčega i putnih torbi koji su simbol ove luksuzne modne kuće još od 1854. godine.