MODEL TENISICA KOJI JE OSVOJIO FASHIONISTICE: Ove jeseni svi žele model modne kuće Bottega Veneta dostupan u tri boje

Tenisice Orbit su dostupne po cijeni od 790 eura ali i uz napomenu kako su trenutno neke od boja dostupne samo uz prednarudžbu.

Bottega Veneta

U moru odličnih dizajnerskih komada obuće ove jeseni jedan sportski model posebno privlači pažnju. Radi se o modelu tenisica Orbit modne kuće Bottega Veneta. Privlače izgledom koji je spoj modne poželjnosti i činjenice da se odlično nose u brojnim kombinacija, što najbolje potvrđuju fashionistice te poznate it djevojke kao što su Kendall Jenner i Hailey Bieber.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kendall Jenner posljednjih je tjedana pokazala koliko obožava cipele modne kuće Bottega Veneta. Oduševila je Canalazzo čizama do koljena, modelom čizama čarapa, ali je pokazala i kako se nose toliko poželjne tenisice Orbit.

Također, poznato je kako je Hailey Bieber obožavateljica tenisica, ona koja zna kako ih uklopiti u svoj stil, što je pokazala i u kombinacijama s ovim modelom Bottega Veneta tenisica koje su u punom sjaju zabljesnule u sklopu kolekcije za jesen/zimu 2023.

Splash News / Splash / Profimedia 

Kreativni direktor Matthieu Blazy u ovom modelu je savršeno spojio sportski stil 90-ih s jedinstvenim Bottega Veneta stilom, a tenisice Orbit izrađene su od detaljne mrežaste tkanine koja podsjeća na Botteginu prepoznatljivu Intreccio tehniku i dolaze u tri različite boje.

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Bottega Veneta 

Tenisice su dostupne po cijeni od 790 eura te uz napomenu kako su trenutno modeli u srebrnoj te bordo verziji dostupne samo uz prednarudžbu.