TOTEME LANSIRA KOLEKCIJU LUKSUZNOG NAKITA: Otkrijte kako izgleda profinjeni scandi minimalizam u nakitu

Nakit se odlikuje profinjenim dizajnom te zlatom i dijamantima iz održivih izvora.

Toteme

Toteme, švedski modni brend poznat po svojoj minimalističkoj estetici, predstavlja prvu kolekciju luksuznog nakita. Kolekciju čini 13 komada izrađenih od recikliranog 18-karatnog zlata, pozlaćenog mesinga, prstenje optočeno dijamantima, ogrlice, narukvice, naušnice atraktivnog fine i signature jewellery stila.

Toteme 

“Nakit je oduvijek imao emocionalnu rezonanciju za mene, a neki od mojih najdragocjenijih predmeta sadržavali su skromne vintage komade koje nosim svaki dan. Inspiracija za ovu novu liniju nakita došla je iz moje stalne želje za svakodnevnom elegancijom, s funkcionalnim, ali profinjenim komadima. Mogućnost pretakanja moćne jednostavnosti naše konfekcije u nakit ponosan je trenutak za Toteme i jako smo uzbuđeni što možemo dizajn možemo podijeliti sa svijetom,” ističe Elin Kling, suosnivačica i kreativna direktorica.

Toteme 

Toteme 

Svi su komadi ručno izrađeni u talijanskoj regiji Arezzo, poznatoj po svojoj zlatarskoj tradiciji. Zlato koje se koristi za izradu nakita je certificirano reciklirano zlato, u skladu sa standardima 'Chain of Custody' a isto vrijedi i za dijamante koji su dobiveni iz fair trade programa, što je u skladu s poslovnim određenjem ovog izuzetno uspješnog scandi brenda.

Toteme 

Toteme 

Kolekcija je dostupna od 18. studenog, cijene nakita se kreću od 360 do 2500 eura. Kampanju je snimio Steven Meisel.