BALERINKE KOJE NE IZLAZE IZ MODE OPET SU DOSTUPNE: Uglavnom rasprodane Alaia cipelice moguće je pronaći u sve tri boje

Omiljene trendi svjetlucave Alaia cipele predmet su modne žudnje, komad koji se odlično nosi u svako doba godine

Alaia

Otkako je u veljači 2021. imenovan za kreativnog direktora modne kuće Alaia, dizajner Pieter Mulier je ovjekovječio svoje snažno nasljeđe visoke mode kroz kolekcije s know-how potpisom, više nego ikada usidrenih u duhu vremena.

Jedan od komada koji su visoko na listi želja brojnih fashionistica su Alaia balerinke, ali ne bilo koji model. Proizvedene u Italiji s gumenim potplatom i inspirirane tradicionalnom japanskom obućom, balerinke prema viziji Pietera Muliera ističu se svojim statement dizajnom, a njihove dvije verzije su posebno popularne među ljubiteljima mode, o čemu svjedoči i njihov rasprodani status na stranicama brojnih online trgovina.

Instagram (@emilisindlev) 

Instagram (@ninasandbech) 

Instagram (@emilisindlev) 

Zato se vijest o tome da su ograničene količine opet dostupne na stranicama kao što su Net-a-Porter, Mytheresa i Alaïa, i više nego dobra vijest. Dostupne su po cijeni od 950 eura, a uz obožavane modele u crnoj i bijeloj boji pažnju privlaču i model u zelenoj boji. Prodaju se brzo, baš kao i komadi dostupni na omiljenim stranicama za preprodaju kao što je Vestiaire Collective jer bez obzira na sezonske trendove trend balerinki ne usporava.

Alaia 

Alaia 

Alaia