ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY NOSI TRAPERICE SEZONE: Prema modnim najavama 'potkova' model nosimo i u godini pred nama

Ovaj super trendi model privlači činjenicom da je skulpturalniji od vrećastog modela traperica, jer se ova neobična silueta širi od boka a sužava oko gležnjeva, čime je i postignut stvarajući prepoznatljiv oblik.

Instagram (@rosiehw)

Dovoljan je pogled na modna kretanja i trendove u mjesecima za nama kako bi zaključili da je traper nezaobilazni trend, te kako su se traperice u velikom stilu vratile na modnu scenu. Posebno je zanimljiv model koji se opisuje zanimljivim pojmom 'Horseshoe'. Jedan od brendova koji su trend traperica u obliku potkove i vinuli u modu je Citizens of Humanity, brend premium trapera iz Los Angelesa, a koji osvaja predanošću proizvodnji trapera najviše kvalitete.

Citizens of Humanity 

'Horseshoe' traperice su dobile ime po zakrivljenom obliku nogavica. Krojene su tako dana prvi pogled privlače opuštenim modnim stilom, a dolaze u zanimljivim nijansama boja koji ih čine modno svestranim. Ovaj super trendi model privlači činjenicom da je skulpturalniji od vrećastog modela traperica, jer se ova neobična silueta širi od boka a sužava oko gležnjeva, čime je i postignut stvarajući prepoznatljiv oblik.

Alaia 

Alaia 

Luksuzni modni brend Alaïa oduševio je upravo ovim modelom, a kako ga nositi pokazale su neke od slavnih fashionistica među kojima je Rosie Huntington-Whiteley pokazala kako se ovaj model u kombinaciji s crnom dolčevitom može nositi u quiet luxury stilu.

Profimedia  Tina Kunakey

Odlično se nose uz visoku petu, špic modele čizama ali i trendi gležnjače, u casula ali i chic kombinacijama, što ovisi i o tome birate li model visokog ili nižeg struka.

Bez obzira privlači vas ovaj model ili ne, prema najavama bit će popularan i u godini pred nama, a za više inspiracije ponudu pretražite i kroz pojam barrel leg denim.