STELLA MCCARTNEY I HAJIME SORAYAMA U KORAKU KA BUDUĆNOSTI: Predstavili robotsku kolekciju s Iris Law kao glavnim licem

Stella McCartney u suradnji je s japanskim ilustratorom Hajimom Sorayamom predstavila robotsku kolekciju.

Stella McCartney

Britanska dizajnerica Stella McCartney napravila je pravi korak u budućnost završavajući 2023. godinu pridruživši se japanskom ilustratoru imena Hajime Sorayama u zanimljivoj robotskoj suradnji.

Hajime je poznat po svojim erotskim crtežima ženske mehanike, sada spajajući tehnologiju i dizajn u ekskluzivnoj kolekciji.

Unisex asortiman dotiče sljedeću generaciju kreativaca kroz umjetnost s Iris Law kao lice 'nezemaljske' kampanje. Sorayamini 'Sexy roboti' senzualno ukrašavaju svaki odjevni predmet, od majica dugih rukava do bomber jakni.

Stella McCartney 

Stella McCartney 

'Otkrila sam Sorayaminu umjetnost prije otprilike 25 godina i htjela sam ga upoznati za vrijeme putovanja u Japan. Otišla sam u njegov studio i sjećam se da je to bila škrinja puna ludih animacija i robota. Njegova osobnost je nevjerojatna, osvježavajuća i šarmantna i od tada provodimo vrijeme zajedno. Definitivno ga smatram prijateljem', rekla je Stella McCartney.

Iris Law, kći glumaca Judea Lawa i Sadie Frost, nosi prekrasne svjetlucave bodije i popularne McCartney torbice s lancima, upotpunjujući kolekciju s topovima, obućom s platformom i 'Platinum Dream' odjećom. Kolekcija nudi i prekrasne zlatne sandale, ruksake, kape, šlapice, novčanice, hudice...

Stella McCartney 

Stella McCartney 

Stella McCartney 

Kolekcija će izaći u dva dropa, jednom u prosincu, a drugi put u siječnju sljedeće godine.