ZIMSKE RADOSTI NIKAD NISU BILE POŽELJNIJE: Zaustavite pogled jer se skijaška moda nametnula kao must have sezone

Moncler, talijanska luksuzna modna kuća specijalizirana za zimsku odjeću, kroz zanimljivu suradnju predstavlja novu kolekciju

Moncler

Sezona skijanja i zimskih radosti je otvorena i sve je očitije kako su snježne staze više od mjesta sportskih užitaka. Zahvaljujući brojnim skijaškim modnim kolekcijama bijele staze postaju i modnim pistama, jer je ove sezone skijaška moda te ona za zimska druženja ravnopravna s drugim sezonskim modnim kolekcijama. A ljubitelji planina, gorskih vrhunaca i snježnih padina dobro znaju koliko je važno modno povjerenje pružiti vrhunskim svjetskim brendovima koji oduševljavaju kako kvalitetom i tehnologijom tako i estetikom zimske odjeće.

Moncler 
Moncler  Perrine Laffont

Moncler 

Moncler  Shaun White

Moncler 

Zato pažnju posebno privlače komadi iz najnovije kolekcije Monclera, Grenoble. Ova linija treći je nastavak sezonske kolekcije i predstavlja ekskluzivnu liniju skijaške opreme visokih performansi izrađenu za ljubitelje planina, ali i visoke estetike. Modne šmekere očekuje odlična ponuda, od skijaških naočala do šarenih kombinacija skijaških odijela i trendi džempera, sve izrađeno od vrhunskih materijala i savršeno za zimske sportove ali i modne šetnje.

Moncler  Cai Xuetong

Moncler 

Moncler  Richard Permin

Moncler 

Sve to potvrđuju i lica, četiri profesionalna skijaša, Perrine Laffont, Richard Permin, Shaun White i Cai Xuetong, koje je Moncler pozvao u Švicarsku te s njima ispričao odličnu priču koja savršeno spaja sport, zimske vještine, trenutke odmora u luksuznoj kolibi, après-ski druženja, sve zadjenuto duhom luksuza u francuskim Aplama.