TAKE A LOOK: Kožno izdanje Irine Shayk u omiljenom kaputu sezone savršen je primjer rokerske elegancije

Slavni model trenutno boravi u Parizu gdje je u tijeku Tjedan mode.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Trenutno je u tijeku Tjedan mode u Parizu te su oči svakog ljubitelja fashion svijeta trenutno uperene u francusku prijestolnicu. Sve od prijepodnevnih sati pa do onih kasnovečernjih, svjetski modni divovi predstavljaju svoje kolekcije za nadolazeću jesen i zimu, a ujedno na ulicama grada ljubavi pratimo bogati street style koji nam otkriva ovosezonske trendove.

Veoma inspirativno za sve one koji žele nadograditi svoj modni stil i pomalo se okušati u ponešto hrabrijim vodama, ali naravno, ni vječni klasičari ne ostaju zakinuti za svoje komade.

Jedna od takvih je manekenka Irina Shayk koja, naravno, trenutno boravi u Parizu gdje nosi revije, a dok nije na pisti, uživa u prvim redovima ili u šetnji gradom. Tako je za jedan ručak odabrala all black kombinaciju kakvu će svatko od nas rado kopirati jer odaje i rokerski i elegantni dojam u isto vrijeme.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Svi znamo da je baloner kaput sezone, kao i da će se ponovno nositi sada kada debele modele spremimo u ormare te izvadimo laganije varijante. Ipak, nešto popularnije od klasičnog balonera je kožni baloner jer je i koža doživjela svoj procvat u 2023. godini. Iznimno se nosi, pogotovo u obliku trencha, ovakvog kakvog je i Irina birala za Pariz.

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

Ispod njega je napravila romantični zaokret uz crnu čipkastu haljinu lepršavog dizajna do ispod koljena, a iz nje su se nazirale visoke crne kožne čizme. Uvijek jednostavna Irina kosu je vezala u zalizanu punđu, a od nakita nosila zlatne hoops naušnice.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Od modnih dodataka nosila je duguljastu crnu kožnu Alaïa 'Le Teckel' torbicu (2300€) i popularne Balenciaga naočale (327€).

Alaia 

Balenciaga 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Alaïa