TAKE A LOOK: Rosie Huntington-Whiteley nosi omiljenu neutralnu boju sezone u savršenoj kombinaciji poslovnog i ležernog

Siva u monokromatskom izdanju - pun pogodak.

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia

Modna kuća Valentino na pariškom je Tjednu mode u nedjelju u pozlaćenim salonima 18. stoljeća napisala odu crnoj boji. Monokromatska kolekcija za jesen/zimu 2024. blistala je pod kristalnim lusterima, a Pierpaolo Piccioli ovoga je puta napravio zaokret od svojih prošlih vibrantnih i eklektičnih korištenja boja.

Gošće nisu iskakale ni sa svojim izdanjima pa je većina uzvanika stigla u bijelim, crnim, sivim i crvenim kombinacijama. Tako je i prekrasna Rosie Huntington-Whiteley reviju pratila u monokromatskoj kombinaciji jedne od najtrendi boja sezone.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Iako siva često smatrana dosadnom bojom, bez izražaja i emocije, zrači elegancijom, klasikom i bezvremenskim stilom koji izgleda skupo, pogotovo u ovakvim, monokromatskim izričajima. Ona se savršeno uklapa i u corpcore trend koji trenutno osvaja ulice te savršeno spaja uredsku odjeću 90-ih na pomalo grublji, grunge način, a karakterizira poslovnu ženu koja je sofisticirana, sexy i chic.

SplashNews.com / Splash / Profimedia 

SGP / ddp USA / Profimedia 

Tako je Rosie na reviju stigla u jednostavnom kropiranom sivom puloveru i pencil sivoj suknji visokog proreza s leptirićima. Znamo svi da je uz sivu lako kombinirati boje, ali Rosie se odlučila na vječnu klasiku - bijele slingback salonke 'The Bold Edition Vlogo Calfskin' (890€) i bijelu 'Small Vlogo Moon Hobo' torbicu (2300€).

Valentino 

Valentino 

Od nakita je nosila zlatni lanac oko vrata koji se slagao s remenom torbe i decentne zlatne naušnice.

Njezina je kombinacija samo jedna od varijacija trenutnog trenda poslovnog, iako u njezinom slučaju s blagim twistom na suknju uz visoki prorez koji odaje pomalo ležerniji dojam. 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara