TAKE A LOOK: Cate Blanchett pretvorila elegantni outfit s Oscara u grunge izdanje za Pariz

Glumica je na savršeni način isti modni komad iskoristila za dva velika eventa.

Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jučer je službeno završio Tjedan mode u Parizu, a time se kraju priveo i cjelokupni proljetni Mjesec mode. Posljednji dan bio je ujedno i jedan od zanimljivijih, a kako i ne kada su sat za satom kolekcije za jesen/zimu 2024./25. predstavljale kuće kao Chanel, Miu Miu i Louis Vuitton.

Vremenski se posljednja održala upravo Louis Vuitton koja je skupila i veliki broj zvijezda spremnih za uživanje u prvim redovima revije i koja je uz reviju obilježila i 10 godina otkako je Nicolas Ghesquière postao kreativni direktor kuće.

Događaj je uveličala i australska glumica Cate Blanchett, profinjena žena Hollywooda koja se ovoga puta odlučila za kombinaciju grunge, rock'n'roll stila u kombinaciji s elegancijom. Ne uvijek lako za spojiti, Cate je to učinila savršeno, a priču čini još boljom činjenica da je riječ o recikliranom modnom komadu.

ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Naime, plavi metalik top glumica je nosila na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara, tada u kombinaciji sa satenskom suknjom koja se vukla iza nje - definitivno kombinacija koja se više priliči Oscarima. Iako kući tada nije odnijela kipić za najbolju glumicu (nominacija u filmu 'Tár'), definitivno je bila jedna od najbolje odjevenih.

ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada je svileni top odjenula uz kožne hlače i crne salonke, a kako je i njezina stilistkinja Elizabeth Stewart napisala ja Instagramu: 'Predobro da se ne bi nosilo opet'. I mi se apsolutno slažemo. 'Top je napravljen od obnovljenje tkanine iz ateljea', a Cate ga je kombinirala s naočalama, upečatljivim zlatnim naušnicama i crnom clutch torbom.

Zabulon Laurent/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia 

VICTOR AUBRY / Sipa Press / Profimedia 

A kada spominjemo Oscare, uskoro se održava i ovogodišnje izdanje, točnije u noći 11. ožujka, a iako ove godine nema nijednu nominaciju, Cate će se možda naći u publici. Svejedno, mi se radujemo vidjeti crveni tepih najprestižnije filmske noći u godini, kao i rezultate trenutnih nominacija. 

Na ovakav se način možete odjenuti i u omiljenim high street dućanima; donosimo neke modele.

Zara 

Massimo Dutti 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Reserved 

Bershka 

Bershka 

Bershka