Bijele, bež, prozračne i bezvremenske - elegantne haljine koje nosimo na proljeće: Donosimo ponudu iz Manga i Zare

Savršene za već nadolazeći produženi vikend.

Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ušli smo u proljeće, što znači da smo ušli i u promjenu modnog izričaja. Debele modne komade spremili smo na dno ormara, a izvadili one savršene za prijelazno razdoblje. Baloneri, blazeri, košulje, odijela, prsluci, tanke jakne, balerinke, znamo već što prolazi u danima koji postaju sve topliji, a često posežemo za najjednostavnijim od svega - haljinama.

Uz lepršave, prozračne, proljetne haljine outfit je gotov u tren oka, samo morate odabrati odgovarajuću obuću i jaknu koju preferirate. Proljetno vrijeme dozvoljava sve od balerinki, salonki, tenisica, mokasinki, natikača do čizama, a kada su jakne u pitanje, ovoga proljeća u trendu sve od kožnih modela pa do onih bomber, prošivenih, kropiranih ili pak od tvida. Ukratko - high street ponuda je široka.

Ali široka je i u sekciji proljetnih haljina. Omiljeni high street brendovi Mango i Zara imaju bogatu ponudu prekrasnih haljina, a mi smo odlučili izdvojiti one u svevremenskim bijelim i krem nijansama koje uvijek odašilju dojam elegancije i luksuza, a malo je potrebno da ih daily izdanja postanu izdanja za posebne prigode. 

Čeka nas produženi vikend, koji će ujedno biti i sunčan, što je samo po sebi idealna prilika za bogaćenje ormara novom haljinom. Inspirirajte se u nastavku.

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango