Loewe predstavlja odličan kratki film ‘Decades of Confusion’: Znate li pravilno izgovoriti ime ovog brenda?

Odvojite trenutak i pogledajte kako Aubrey Plaza i Dan Levy, zvijezde izuzetnog modnog skeča, sudjeluju u projektu kojim španjolska kuća luksuzne mode nastavlja s bezazlenim istraživanjem o tome kako izgovoriti (i spelovati) naziv brenda.

Loewe

Volimo modnu kuću Loewe, sve što stvara i oblikuje genijalni Jonathan Anderson, s posebnim naglaskom na odlične kampanje.

Najnovija kampanja osvojila nas je već samom najavom, a čim pogledate kratki film (da, da i Loewe ima odličan mini film), oduševljavate se svakim detaljem – činjenicom da u filmu "Decades of Confusion" (istoimeni naziv kampanje) glume Aubrey Plaza i Dan Levy, da se sam brend na super šaljiv način pozabavio problemom izgovaranja imena brenda, do mega odličnih kostima, perika, frizura, detalja...

Loewe 


Dan Levy glumi ogorčenog suca natjecanja u nacionalnom pravopisu i izgovaranju od 1971. do danas, s Aubreyjem Plazom koja izlazi na pozornicu kao niz karakternih natjecateljica iz svakog od razdoblja. Uz pomoć kultnih komada iz arhive brenda, kao i frizura, Plaza se transformirala od nervozne prve natjecateljice s naglašenim šiškama iz 70-ih i prevelikim naočalama do uloge fashion obožavateljice u haljini u obliku automobila iz Loewe modne kolekcije za jesen 2022.

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Loewe 

Ovaj kreativni skeč naglašava Loeweov bezbrižan pristup svom identitetu, čineći Decades of Confusion neobičnom mješavinom mode, humora i nostalgije. Sama modna kuća poručuje: „U razigranoj mješavini improviziranih trenutaka i šarenog stila, Decades of Confusion nastavlja naše bezazleno istraživanje o tome kako izgovoriti (i spelovati) naziv naše robne marke – lako kada znate, teško kada ne znate.“

Redateljica filma Ally Pankiw ("Black Mirror") potpisuje režiju za ovaj kratki film a scenarije je napisao sam Levy.

LOEWE | DECADES OF CONFUSION  YouTube