TAKE A LOOK: Jednostavna, elegantna i haljina iz snova - Kendall Jenner nosi savršenu proljetnu kreaciju

Zaista je haljina za svaku prigodu.

Instagram (@kendalljenner)

Ušli smo u proljeće, što znači da smo ušli i u promjenu modnog izričaja. Debele modne komade spremili smo na dno ormara, a izvadili one savršene za prijelazno razdoblje. Baloneri, blazeri, košulje, odijela, prsluci, tanke jakne, balerinke, znamo već što prolazi u danima koji postaju sve topliji, a često posežemo za najjednostavnijim od svega - haljinama.

Uz lepršave, prozračne, proljetne haljine outfit je gotov u tren oka, samo morate odabrati odgovarajuću obuću i jaknu koju preferirate. Proljetno vrijeme dozvoljava sve od balerinki, salonki, tenisica, mokasinki, natikača do čizama...

Savršenu proljetnu haljinu tako je predstavila Kendall Jenner koju je nosila na Uskrsu s obitelji. Riječ je o bijeloj, strukiranoj haljini s crnim mašnama na ramenima i kratkim rukavima. 'Haljina mojih snova' rekla je za nju Kendall.

Instagram (@kendalljenner) 

Instagram (@kendalljenner) 

Riječ je o haljini brenda Rodarte koja je na njihovoj službenoj stranici dostupna po cijeni od 2800 eura i pod nazivom 'Off White Silk Crepe Bias Dress With Velvet Ribbon Bow Details'. 

rodarte 

Kendall ju je savršeno kombinirala s crnim salonkama brenda The Row (928 eura), a od modnih je dodataka nosila jednostavne zlatne naušnice i crne naočale.

High street ponuda proljetnih haljina iznimno je bogata, a mi vam predstavljamo divne modele iz Manga i Zare. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango