Ovog ljeta jedna je haljina posebno popularna i tražena - ona leopard uzorka: Donosimo bogatu high street ponudu

Nije upitno da ćemo ovog ljeta vidjeti mnogo leopard uzorka.

Instagram (@keziacook)

Još od početka godine svjedočimo povratku animal printa. Odmah na prelasku u 2024. dogodila se velika promjena te smo iz tihog luksuza, minimalizma, jednostavnosti i clean girl estetike prešli u ono sasvim suprotno - što naglašenije to bolje.

Mob wife trend vladao je mjesecima, over-the-top estetika, upadljiva, naglašena, nimalo suptilna, a jedan od njegovih zaštitnih znakova bio je i povratak životinjskog printa koji se s time savršeno i slaže. Osim što je TikTok postao gnijezdo inspiracije modnih izdanja, animal print se vratio i na modnu scenu.

Čini se najomiljeniji od njih svih, leopard uzorak, tako se pojavio na brojnim revijama proljetnog Tjedna mode (primjerice Dolce & Gabbana za proljeće/ljeto 2024.), omiljene Samba tenisice dobile su svoju leopard varijantu u suradnji s dizajnericom Wales Bonner, a it djevojke jasno su dale do znanja da leopard ove godine ostaje s nama. I slavne žene, ikone modnog stila poput Rosie Huntington-Whiteley nose leopard pa zaista nije potrebno preispitivati trend.

Gledajući i ponudu high street brendova možemo vidjeti da nas očekuje 'leopard ljeto'.

Razne varijante uzorka na raznim modnim komadima, a ipak, kao da najviše volimo vidjeti slavni print upravo na haljinama. A kako i ne. Odmah možemo zamisliti idealan ljetni outfit - lepršava leopard haljina, sandale na petu i chunky zlatni nakit, to je sve što je potrebno. Budući da je print naglašen sam po sebi, ne trebate se brinuti o dodacima jer vam i nisu potrebni.

Upravo zato, u nastavku vam donosimo high street ponudu haljina s leopard uzorkom. 

Stradivarius 

Stradivarius 

Pull and Bear 

Pull and Bear 

Pull and Bear 

Stradivarius 

Bershka 

H&M 

H&M 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara