TAKE A LOOK: Bijele maxi i midi suknje idealne su za dnevne i noćne outfite. Evo gdje nabaviti najljepše modele za ljeto

Bijela suknja trenutno nosi titulu omiljenog trenda.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Iako sutra ulazimo u lipanj, i dalje nas nije počastilo ono poznato ljetno vrijeme, već se još uviijek krećemo negdje oko čudnog prijelaznog razdoblja.

Ipak, pomalo smo počeli pripremati ormar za novu sezonu i primijetili da je u posljednje vrijeme veoma popularan trend nošenja maxi suknje. Otkako smo prošle godine bili okruženi mikro suknjama inspirirane Miu Miu modelima, mnogo se toga promijenilo. Njih smo spremili na stražnje police, a pojavili su se novi trendovi. Zamjena mikro modela otišla je u drugu krajnost, i to maxi opuštene modele, koji će, čini se, biti prava poslastica za nadolazeće ljeto.

Možemo ga nazvati trendom sedamdesetih, a riječ je o širokim, lepršavim, praktičnim i prozračnim maxi suknjama koje možemo nazvati i bezvremenskim klasikom. Ipak, veći klasik od prozračne maxi suknje je bijela prozračna maxi suknja koja će definitivno osvojiti naše ormare u nadolazećim vrućim tjednima.

Brojne it djevojke već su je iznosile pa smo je tako mogle vidjeti u izdanjima Gigi Hadid u proteklih nekoliko dana.

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Jednom ju je kombinirala za noćno izdanje i odlazak na večeru (stilizirajući je s crvenim puloverom Guest in Residence te Adidas x Wales Bonner Samba tenisicama), a drugi put za savršeno dnevno izdanje uz kropiranu bijelu majicu kratkih rukava, crvene Converse All Star tenisice i smeđu Miu Miu tote bag. Oko nje je u izdanju broj dva oko struka vezala kariranu košulju koja je dala dodatan street style dašak, dok je na glavi nosila žutu kapu. 

JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Gigi je poznata kao kraljica ležernih i opuštenih street style izdanja i u to je odlično uklopila i ultra trendi bijelu suknju koja doista može biti savršen izbor za vikend getaway, ali i noćni provod u gradu. 

Donosimo nekoliko sličnih modela iz Zare, savršenih za ovo ljeto. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara