Ponovite se trendi dizajnerskim sunčanim naočalama: Sniženja omiljenog modnog detalja su u punom zamahu

Donosimo odabir modela sunčanih naočala sniženih na popularnim online platformama, a koji savršeno zaokružuju svaku modnu kombinaciju

Instagram @sasha.mei

Savršen par sunčanih naočala često je završni detalj besprijekornog looka. I naravno, da nam jedan par naočala nikako nije dovoljan, jer ponuda atraktivnih modela je neodoljiva. Svaki od modela savršeno zaokružuju stil koji je prikladniji godišnjem dobu, prigodi i našem modnom raspoloženju, a najbolji trenutak za kupnju novih dizajnerskih sunčanih naočala upravo su aktualna ljetna sniženja. Ponuda na platformama koje nude dizajnerske komade, kao što su Mytheresa, Farfetch, Luisaviaroma i Net-a-Porter, je odlična. popusti se kreću od prosječnih 30 do 50 posto, a ovisno kada krenete u potragu mogu vas iznendaiti i dodatni popusti. Korisno je pregledati ponudu na više stranica jer se često uz dodatne popuste mogu pronaći odlični modeli sunčanih naočala po još povoljnijim cijenama.

Ponavljamo i savjet, budite brzi, te ostvarite kupnju željenih naočala ako ste zadovoljni cijenom. Razlog? Sve je veći broj komada koji imaju oznaku sold out.

A što odabrati? Odabir sunčanih naočala je dio osobnog stila, vizije nas samih s tim istaknutim modnim detaljem na očima. Zato, krenite od ideje kakav model želite, od vrste materijala do oblika i boje, ako imate omiljeni brend prvo pregledajte njihovu sezonsku ponudu, te unaprijed provjerite koja vam veličina okvira odgovara.

Odabrali smo modele koji su trenutno dostupni na online sniženjima na popularnim online platformama, a ulaze u kategoriju od vječnih klasika do trendi komada koji će se zasigurno dobro uklopiti u vaše ljetne kombinacije.

Net A Porter  SAINT LAURENT Nova cat-eye, 207 eura

Luisaviaroma  Jacquemus Les lunettes Nocio, 214 eura

Luisaviaroma  Chloé Reace, 165 eura

Farfetch  Chloé, 265 eura

Farfetch  Prada, 340 eura

Farfetch  Off-White, 238 eura

Farfetch  Chloé Tayla, 255 eura

Mytheresa  JACQUEMUS Les Lunettes, 160 eura

Mytheresa  FENDI O'Lock, 266 eura

Mytheresa  JACQUEMUS Les Lunettes Ovalo cat-eye, 224 eura

Mytheresa  STELLA MCCARTNEY, 145 eura

Mytheresa  STELLA MCCARTNEY, 145 eura

Farfetch  Prada, 396 eura

Mytheresa  Fendi First Sight, 294 eura

Mytheresa  BALMAIN Imperial, 378 eura

Mytheresa  BALMAIN Imperial, 378 eura

Mytheresa  VICTORIA BECKHAM Butterfly cat-eye, 210 eura

Mytheresa  SAINT LAURENT SL 303 Jerry, 283 eura

Mytheresa  SAINT LAURENT SL 553, 177 eura

Mytheresa  CHLOÉ Mirtha, 189 eura

Mytheresa  DOLCE&GABBANA Cat-eye, 125 eura