TRENDI DIZAJNERSKI KOMADI ZA PROLJEĆE: Rasprodaju se u kratkom roku, a sad je prilika da ih zgrabite

Ako ste u potrazi za trendi dizajnerskih komadima koji će osvježiti vaš ormar ovog proljeća, pogledajte koji su trenutačno najpopularniji među influencericama

Profimedia

Koliko puta vam se dogodilo da ste vidjeli neki komad koji vam se dopao, ali ga niste uzeli odmah, da bi se, kao po nekom nepisanom pravilu, rasprodao kroz samo par dana, a vi ostali praznih ruku? I onda, kako to obično biva, na ulici gotovo svakodnevno vidite one koji su imali više sreće i ugrabili ono što ste željeli.

Kako biste spriječiti ovaj scenarij i ove godine, bitno je premjestiti fokus na trendi modele koji neće tada skoro izaći iz mode - inspirirajte se modnim prijedlozima fashionistica s Instagrama.

1. Bijela majica bez rukava s logotipom

Bijele majice bez rukava uvijek će biti glavna tema u toplijim mjesecima, ali posljednjih sezona posebno su traženi modeli s jednostavnim i efektnim detaljima kao što su logotipi brenda (sjetite se viralne Pradine potkošulje!), zbog čega je gotovo nemoguće doći do njih.

2. Birkenstock EVA sandale

Birkenstock EVA sandale odlične su iz nekoliko razloga: vodootporne su, izgledaju skupo i nevjerojatno su udobne i lagane. Nije ni čudo što se redovito rasprodaju u svim bojama, posebno u crnoj.

3. Prada i Loewe pleteni cekeri

Torbe za toplije dane koje su Prada i Loewe osmislili dosegle su kultni status. I dalje vlada velika potražnja za njima, pa je preporuka da ih naručite ranije kako biste ugrabili boju koju želite.

4. Predimenzionirane košulje

Dobra oversized klasična košulja glavni je komad za proljeće. Ovo je jedan od najsvestranijih komada koje možete posedovati, a trendseterke ih kupuju na veliko baš iz tog razloga.

5. Haljina

Svake sezone postoji barem jedan model haljine kojim su svi opsjednuti. Dakle, ako vidite da se određeni model često provlači u rubrikama must-have komada, naručite ih na vrijeme jer će kasnije biti nemoguće naručiti ih.

6. Gucci natikače

Prije nekoliko godina u trendu su bile papuče za bazen, nakon toga kožne varijante, a potom platforme. Gucci uvijek ima neki model natikača koje trendseterice obožavaju i koje se rasprodaju u rekordnom roku pa na vrijeme bacite pogled.

Izvor: Elle.rs