Kendall u Španjolskoj nosi viralnu TikTok haljinu savršenu za odlazak na plažu: Pronašli smo 12 modela za iznad badića

Ova jednostavna kombinacija za plažu broj jedan je ljeta 2024.

Dj Sergio Garrido / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što smo je mogli vidjeti u Parizu gdje je uživala u sportskim danima na Olimpijskim igrama i navijala za Team USA, Kendall Jenner sada je krenula nešto južnije, a viđena je na španjolskom otoku Formentera koji se nalazi pokraj Ibize.

U društvu prijatelja Faija Khadre i glumice Justine Skye istraživala je plaže i uživala na ručku u Moli de Sal, a kao što smo od nje već navikli, sve je to odradila u prilično ležernom izdanju.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svoj minimalistički osobni stil ovoga je puta iznijela u obliku crno-bijele haljine na prugice australskog brenda DISSH koju su sigurno prepoznali svi oni koji vjerno prate trendove na TikToku. Haljina koja je savršena kao lagani komad za kombiniranje iznad badića i odlazak na plažu već je rasprodana jer je TikTok zajednica apsolutno oduševljena njezinim izgledom.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svoj jednostavni outfit Kendall je nadopunila još jednostavnijim crnim japankama, obućom koja je ovo ljeto uspjela dobiti luksuzni predznak. Tako Jennerica nosi model The Row, City Leather Flip Flops, a kombinirala ih je i u Parizu s običnim crnim topom i svilenkastom suknjom.

the row 

the row 

Iako voljene svako ljeto, čini se da su sheer haljine za plažu ove sezone posebno voljene, vjerojatno zbog svoje jednostavnosti i kombinacije s elegantnim štihom kojim zrače. Donosimo vam nekoliko modela iz trenutne high street ponude koji mogu biti odlična zamjena. 

Zara 

Zara 

Zara 

Zara 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango 

Mango