Obožavamo ljetni stil Kendall Jenner: Spoj klasike i omiljenih mikrotrendova čini njezina izdanja savršenima

Kendall sve radi sa stilom i zna koji detalj dodati u koju kombinaciju.

Instagram (@kendalljenner)

Nakon što smo je mogli vidjeti u Parizu gdje je uživala u sportskim danima na Olimpijskim igrama i navijala za Team USA, Kendall Jenner već neko vrijeme uživa u Španjolskoj. Tako su je paparazzi fotografirali na otoku Formentera kraj Ibize, a čini se da je u društvu prijatelja Faija Khadre i glumice Justine Skye.

Tamo nam je predstavila savršen look za odlazak na plažu i dalje u njezinom minimalističkom štihu u obliku crno-bijele haljine na prugice australskog brenda DISSH koju su sigurno prepoznali svi oni koji vjerno prate trendove na TikToku. Haljina koja je savršena kao lagani komad za kombiniranje iznad badića i odlazak na plažu već je rasprodana jer je TikTok zajednica apsolutno oduševljena njezinim izgledom.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svoj jednostavni outfit Kendall je nadopunila još jednostavnijim crnim japankama, obućom koja je ovo ljeto uspjela dobiti luksuzni predznak. Tako Jennerica nosi model The Row, City Leather Flip Flops, a kombinirala ih je i u Parizu s običnim crnim topom i svilenkastom suknjom.

Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Moramo priznati da obožavamo ovoljetni Kendallin stil, a iako potencira klasiku, vidimo i da je usvojila neke sezonske mikrotrendove kao što su marama za kosu i romantična milkmaid haljina koja je napravila boom na društvenim mrežama kao idealna ljetna haljina. Riječ je o spoju Garden Girl estetike i Cottagecorea koji obožavaju jednostavan život, tradiciju, vrtlarenje, prirodu i boravak u vrtu, a tu je i neizostavna Bridgerton estetika koja je postala hit u vrijeme izlaska posljednje sezone serije. 

Instagram (@kendalljenner) 

Pravo corpcore izdanje Kendall je predstavila u Parizu u sivom kompletiću strukiranog blazera i suknje u kombinaciji s mokasinkama, a njegovu je ozbiljnost umanjila šiltericom za cool girl outfit. Savršeno street style izdanje.

Instagram (@kendalljenner) 

Osim što volimo Kendallina modne kombinacije, sviđa nam se i njezin odabir kupaćih kostima. Ljubiteljica minijaturnih modela badića što jednostavnijih modela i dizajna već je davno utvrdila svoj stil kada je plaža u pitanju. Uz badić dodaje pareo, maramu ili šiltericu, bez previše dodataka te uvijek izgleda odlično.

Instagram (@kendalljenner) 

Instagram (@kendalljenner) 

Instagram (@kendalljenner)